Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor: „Mi-am luat 3 ani pentru ceva ce nu am făcut”

Mario Iorgulescu transmite un mesaj halucinant după procesul de omor. Fiul preşedintelui LPF a rupt tăcerea, la trei ani de la accidentul în care a ucis un om, după ce s-a urcat la volan drogat și a circulat cu o mare viteză prin București.

23 nov. 2022, 14:58
Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor: „Mi-am luat 3 ani pentru ceva ce nu am făcut”
Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor

Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor. După ce a primit o sentinţă de trei ani cu exacute, tânărul are reclamaţii de făcut la adresa judecătorilor din România.

Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor

Am și eu un mesaj de transmis, pentru că până acum nu am avut nici un cuvânt de spus și mi-am luat 3 ani cu executare pentru ceva ce nu am făcut, deci oricum o dai nu e bine, dacă tac, profită ziarele și televiziunile și scriu ce vor și fac ce vor din mine, m-au făcut să par ultimul criminal, cap de mafie și ultimul drogat și așa mai departe.

Cel mai trist este că în țara în care trăim, oamenii se bucură pentru răul altuia și chiar cred toate aberațiile scrise sau transmise de televiziuni”, a declarat Mario Iorgulescu pentru spynews.ro.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi „ameninţă” cu renunţarea la cetăţenia română: „Sunt dezamăgit de conducerea ţării, de legislaţia ţării, care nu există, procurori şi judecători care nu îşi fac treaba”

Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, transmite condoleanțe familiei tânărului care a murit în urma accidentului, însă vine cu declarații șocante la adresa victimei. În plus, a recunoscut că a consumat cocaină, în noaptea în care a provocat accidentul rutier.

Eu nu sunt un criminal, am făcut o greșeală și vreau să profit de acest moment să îmi cer iertare față de toată lumea, mai ales fașă de familia care a rămas fără un membru din cauza mea. Le transmit sincere condoleanțe, dar, doamna judecătoare, dacă dumneavoastră și cei care urmăresc acest caz cred că eu merit 20 de ani de închisoare, e clar că lucrurile în România stau mai rău decât crede lumea.

Sunt pur și simplu dezamăgit de oamenii care îi susțin pe acești oameni răi și care vor să pedepsească cu aproape o viață de om pentru o greșeală enormă pe care am facut-o, și până să dau de probleme cu justiția eram mândru că sunt român.

Dar vă jur că în secunda în care am scăpat de probleme, cum oi scăpa eu, arestat sau nu, eu voi renunța la cetățenia românească, sunt dezamăgit de conducerea țării, de legislația țării, care nu există, procurori și judecători care nu își fac treaba…

Păi în cazul accidentului meu ar trebui să se dea culpă comună, știți de ce? Pentru că și decedatul a consumat cocaină și era într-o stare în care nu îi permitea legea să se urce la volan, pot să spun că am avut ghinion amândoi, el puțin mai mult decât mine”, a mai declarat Mario Iorgulescu.