Adevărul despre plecarea lui George Buhnici de la Pro TV. Câţi bani câştigă din YouTube

George Buhnici este personajul negativ al momentului după ce a șocat pe toată lumea cu mai multe afirmații referitoare la aspectul fizic al femeilor. Vlogger-ul a devenit celebru din momentul în care a prezentatr emisiunea "I Like IT" de la Pro TV.

21 iul. 2022, 16:13
Adevărul despre plecarea lui George Buhnici de la Pro TV. Câţi bani câştigă din YouTube
Adevărul despre plecarea lui George Buhnici de la Pro TV

Adevărul despre plecarea lui George Buhnici de la Pro TV. Fostul realizator de televiziune a șocat opinia publică în momentul în care şi-a anunţat plecarea din Pro TV, în 2019, după ce a prezentat „I Like IT” timp de mai mulţi ani. George Buhnici şi-a făcut propriul studio şi s-a mutat în online, unde a continuat să prezinte subiecte din diferite domenii, inclusiv din IT.

Tsunami financiar pentru George Buhnici. După BCR, şi eMAG îl demolează pe vlogger

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la Pro TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile Pro TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, spunea George Buhnici în 2019.

FOTO! „Minora” lui George Buhnici chiar arată beton pentru vârsta ei! Soţia celui mai detestat influencer are 41 de ani şi pozează la greu în costum de baie! Imagini cu Lorena din vacanţele exotice, fără celulită şi vergeturi

George Buhnici şi-a deschis canalul de YouTube încă din 2007, în timp ajungând la peste un milion de abonaţi. Conform datelor oficiale, acesta câștigă, lunar, între 475 de dolari și 7.000 de dolari. Anual, vlogger-ul încasează din YouTube o sumă care se încadrează între 5.700 de dolari și 91.000 de dolari!