Tsunami financiar pentru George Buhnici. După BCR, şi eMAG îl demolează pe vlogger

George Buhnici contabilizează pe zi ce trece costul dur al declaraţiilor cel puţin neinspirate de la Neversea. Fanii îl părăsesc în masă de pe Youtube şi reţelele de socializare, iar partenerii financiari renuinţă sau anunţă că vor renunţa la parteneriate.

21 iul. 2022, 12:35

O nouă campanie online, după scandalul declanşat de declaraţiile lui George Buhnici în interviul dat Antena Stars de pe laja NeverSea. De data aceasta, postarea vine de la Freshful by e Mag.

„Roşie cu vergeturi, ar spune unii. Roşie adevărată spunem noi”, este textul, pus pe o imagine cu o pătlăgică. „Naturală, direct din grădină”, punctează postarea, cu hashtagul #GustulContează.

Ce mesaj îi transmite un medic lui George Buhnici: „Te-aș lua la Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, cu toate bolile și cicatricile din lume”

Zilele trecute, Gillete Venus România (aparate de ras pentru femei) venea, de asemenea cu o postare legată de Buhnici.

George Buhnici a fost părăsit de BCR. „Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public. Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică. Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit.
Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului. Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”, a anunţat BCR pe Facebook.

George Buhnici, prima lovitură puternică după derapaj, pierde cel mai important sponsor. BCR: „Ne disociem ferm de sexism şi discriminare”

Într-un interviu pentru „XNS”, emisiune difuzată de Antena 1, Buhnici a făcut declaraţii halucinante de la festivalul Neversea.

Părerile sale tranşante despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi” au stârnit un val de reacţii în mediul online. Susţinător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

„Mă numesc Andreea Raicu şi am celulită şi vergeturi”. O altă vedetă îl pune la zid pe George Buhnici

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”.