Adevărul despre relaţia dintre Daniela Crudu şi Nicuşor Stanciu. Ce spun Cruduţa şi mama fotbalistului

Presa mondenă a scris în ultimele zile despre relaţia de dragoste care s-ar fi înfiripat între Daniela Crudu, fosta iubită a lui Mihai Costea, şi o altă vedetă a Stelei, Nicuşor Stanciu.

13 apr. 2016, 05:27
Adevărul despre relaţia dintre Daniela Crudu şi Nicuşor Stanciu. Ce spun Cruduţa şi mama fotbalistului

Cruduța s-a amuzat când presa a cuplat-o cu Stanciu, însă în momentul în care a intrat, din nou, în gura lui Gigi Becal, a simţit nevoia să se destăinuie prietenelor şi să spună adevărul, potrivit libertatea.ro.

Doamne. Nici nu-l cunosc. A făcut Capatos mișto, că Nicușor Stanciu este acum în vogă, gen, și m-a întrebat dacă îmi place de el. Am zis că e drăguț. Atât„, i s-a confesat Daniela Crudu unei prietene, amuzată de întreaga situație și de toată vâlva creată în jurul subiectului. După ce informația că Stanciu a intrat în grațiile fostei iubite ale lui Costea a ajuns la urechile lui Gigi Becali, acesta s-a enervat și a început să-l critice aspru pe stelist.

Citeşte şi Daniela Crudu a pus ochii pe noua perlă a Stelei. „Eu şi Nicuşor Stanciu…”

Există vreo probă că Nicușor e cu Cruduța? A fost fotografiat? Nu. Vă spune eu că nici la doi metri nu s-a apropiat de ea. Această domnișoară face numai „bine” pe unde trece. L-a văzut băiat cumine, liniștit și gata. El este un băiat sensibil„, a declarat mama sportivului pentru Libertatea, completând că Nicușor are o relație de peste 5 ani cu Andreea Beldean, o tânăra din Alba Iulia, cu care este și logodit.