Adevărul despre relaţia lui Bote cu Loredana Groza: „Chiar dacă îmi iau hate”

Adevărul despre relaţia lui Bote cu Loredana Groza. Cei doi se cunosc de mulţi ani şi de-a lungul timpului s-a speculat că ar fi mult mai apropiaţi. Însă, ambii au negat vehement aceste zvonuri şi au susţinut că sunt doar foarte buni prieteni.

24 mart. 2022, 20:01
Adevărul despre relaţia lui Bote cu Loredana Groza: „Chiar dacă îmi iau hate”
Adevărul despre relaţia lui Bote cu Loredana Groza

Adevărul despre relaţia lui Bote cu Loredana Groza. Designerul a declarat că o admiră foarte mult pe cântăreaţă și o consideră o adevărată divă., ba chiar o consideră Madonna a României. De fiecare dată când a fost întrebat, creatorul de modă a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei.

Citeşte şi: Ce simptome a avut Cătălin Botezatu când a descoperit că are cancer: „O serie de înțepături”

Adevărul despre relaţia lui Bote cu Loredana Groza

Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere.

E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul.

Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe pea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu, mărturisiri savuroase despre Bianca Drăgușanu

Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni.

Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are„, a declarat Botezatu.