Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap, dar s-a tot ţinut de mine”

Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Încă de la debutul în televiziune a celor două dive, se vorbea despre un conflict între ele, mai ales că au iubit același bărbat, pe Ștefan Bănică Jr.

06 sept. 2023, 20:21
Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Am tot încercat să scap, dar s-a tot ţinut de mine”
Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Deși nu au existat conflicte deschise care să alimenteze opinia publică în acest sens, cele două au personalități foarte puternice și marcante. Chiar dacă niciuna nu vorbește despre acest subiect, Zâna Surprizelor a rupt tăcerea și a explicat toată povestea.

Adevărul despre rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Cu toate că neagă existența unei rivalități cu Mihaela Rădulescu, Andreea Marin nu respinge ideea unui conflict, deoarece spune că „a încercat să scape”, însă, din păcate, nu a reușit.

Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara televiziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi. E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a precizat Andreea Marin.

Vizavi de relația cu Ștefan Bănică, nu a dorit să ofere prea multe detalii.  „Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia. Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt. Pentru că nu doar tu stagnezi…”, a încheiat vedeta.

Citește și: Andreea Marin, desființată pe internet după ce Violeta, fiica ei, a primit bursă de studii în SUA: „Cine are bani și pile studiază mai altfel decât ceilalți”

Dieta-minune prin care Andreea Marin a scăpat de 10 kilograme

Andreea Marin reușește să păstreze o condiție fizică excelentă chiar și la vârsta de 48 de ani. Vedeta strălucește în fiecare apariție publică sau de pe rețelele de socializare. Ea preferă să poarte diverse rochii și ținute care pun în evidență silueta de milioane.

În ciuda faptului că vara aduce adesea câteva kilograme în plus pentru mulți oameni, care se bucură de diferitele bucate în vacanțe, Andreea Marin declară că, în acest sezon estival, nu numai că nu a câștigat niciun kilogram în plus, dar a reușit să slăbească cu 10 kilograme.

Da, am slăbit 10 kg în lunile de vară, cele cu plecări în vacanța care ne tentează mereu cu ce e mai gustos! Deci se poate, și asta fără restricții exagerate. Două numere mai puțin la haine nu mă deranjează deloc!”, a scris Andreea Marin pe contul personal de Instagram.

Andreea Marin afirmă că nu este adeptă unei diete anume, ci a adoptat cu adevărat un stil de viață sănătos. Ea acordă o importanță deosebită modului în care își organizează mesele și modului în care își alege porțiile, deoarece consideră că aceste aspecte sunt foarte importante.