ADEVĂRUL despre transformarea lui Cătălin Scărlătescu. Motivul neaşteptat pentru care a slăbit atât de mult

Cătălin Scărlătescu a topit ca prin minune 30 de kg, însă motivul care l-a determinat să facă acest lucru este unul extrem de serios. Celebrul bucătar a fost băgat în sperieţi de medici.

RomaniaTV.net
11 iun. 2017, 11:48
ADEVĂRUL despre transformarea lui Cătălin Scărlătescu. Motivul neaşteptat pentru care a slăbit atât de mult

Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea cu faptul că a slăbit extraordinar de mult. Dar adevăratul motiv care a stat în spatele transformării celebrului bucătar a ieşit la iveală abia acum.

„Analizele i-au iesit proaste. Valorile erau mult prea mari, grasimea multa face rau si la inima, si la ficat, si la tot. Organismul nu mai functioneaza corespunzator. Ca sa nu aiba alte probleme de sanatate mai grave, s-a hotarat sa se apuce de slabit, dar nu dupa capul lui, ci dupa o dieta personalizata facuta de un specialist. pe langa faptul ca obosea foarte repede, nici nu se prea mai putea odini. Nu putea dormi bine. Acesta e principalul motiv pentru care s-a apucat de slabit. De cand a scapat de vreo 30 de kilograme, acum are sub 100 de kilograme, se simte mai bine, e mai energic si nici nu mai are pofte iesite din comun”, au declarat apropiatii lui Scarlatescu pentru wowbiz.ro.