Adevărul despre zodia ta, ascuns de astrologi! Ce se întâmplă de fapt

In ciuda faptului ca zodiacul are o forma acceptata la nivel mondial si ca cele 12 semne ale acestuia au ajuns sa ghideze viata si dispozitia multor persoane din lume, potrivit unor noi cercetari se pare ca toata lumea se insala cu privire la felul in care sunt interpretate astrele si ca adevarul despre zodia ta este cu totul altul.

RomaniaTV.net
26 nov. 2016, 08:25
Adevărul despre zodia ta, ascuns de astrologi! Ce se întâmplă de fapt

Asadar, se pare ca niciunul dintre nativii zodiacului nu isi cunoaste semnul corect sub care s-a nascut din cauza ca horoscopul nu a fost regandit dupa felul in care planetele s-au mutat in functie de Pamant.

Astfel, in cei aproximativ 2000 de ani de cand oamenii urmaresc predictiile astrale, stelele s-au mutat in raport cu Pamantul definind astfel alte perioade caracteristice nasterii fiecarui semn zodiacal, iar eroarea ar fi de aproximativ o luna. Mai mult decat atat, astrologii din antichitate par sa fi scos deliberat din horoscop un al 13-lea semn zodiacal, Ophiuchus, pentru a putea imparti zodiacul in 12. Asadar, potrivit acestor date, horoscopul ar trebui sa arate de fapt ASA.