Adevărul din spatele fotografiei de nuntă care a înduioşat o lume întreagă: M-am rugat pentru soţia mea

Un cuplu din America a reuşit să uimească o lume întreagă cu o fotografie surprinsă la nunta lor. Imaginea îi prezintă pe cei doi, un puşcaş marin, alături de soţa sa, îmbrăcată în rochie de mireasă, într-un moment intim.

27 mai 2015, 12:35

În fotografie, cei doi stau cu spatele unul la celălalt, cu ochii închişi, iar femeia plânge. Cu toate că pare o imagine tristă, adevărul din spatele ei este unul fascinant, potrivit Today.

Citeşte şi Poveste adevărată. Era întuneric şi a crezut că face dragoste cu SOŢIA, însă era cu altcineva în pat

Caleb Earwood şi Maggie s-au căsătorit sâmbătă, iar fotograful lor a ales să încarce pe internet una dintre fotografii chiar de Memorial Day, ziua dedicată soldaţilor americani. Aceasta a devenit în scurt timp virală, primind sute de mii de like-uri şi share-uri. Ulterior, după ce tinerii au devenit vedete, soldatul a explicat ce se întâmplă de fapt acolo.

Urma să facem primii paşi împreună în viaţă şi nu am vrut să facem asta fără voia lui Dumnezeu. M-am rugat pentru soţia mea frumoasă şi inteligentă, pentru că m-a binecuvântat cu acest dar„, a declarat bărbatul, care a recunoscut că cei doi au pozat cu ochii închişi, spate în spate, astfel încât să nu se vadă unul pe celălalt.

Citeşte şi Imaginea postată de o femeie pe Facebook, înainte de a suferi o MASECTOMIE a devenit virală: Eşti o eroină

Când m-a prins de mâna, îi tremură foarte tare mâna şi mi-am dat seama că este emoţionat. A fost o uşurare să ştiu că omul cu care am decis să îmi petrec tot restul vieţii se simte la fel de aproape de Dumnezeu ca mine” a declarat de asemenea femeia.