Adevărul gol-goluț despre Cristi Borcea. Valentina Pelinel a dezvăluit care este cel mai mare secret al lui

Valentina Pelinel nu mai vrea să țină niciun secret, așa că a dezvăluit care este secretul uriaș al lui Cristi Borcea. Ceea ce spus aceasta despre soțul ei este de-a dreptul înduioșător.

19 apr. 2023, 12:46
Adevărul gol-goluț despre Cristi Borcea. Valentina Pelinel a dezvăluit care este cel mai mare secret al lui

Valentina Pelinel a făcut cele mai mari dezvăluiri despre Cristi Borcea. De multe ori, ne formăm anumite impresii drespre persoanele publice. Vrem, nu vrem suntem influențați de ceea ce vedem în presă, de interviuri și de mici scandaluri sau momente în care vedetele sunt prinse în ofsaid.

CItește și: Cu ce se ocupă Geanina Terceanu, ”judecătoarea lui Borcea”, condamnată pentru că a primit mită de la Giovanni Becali

Acesta este și cazului lui Cristi Borcea despre care s-a scris și s-a vorbit enorm de mult de-a lungul timpului. Acum, Valentina Pelinel a dezvăluit care este unul dintre cele mai mari secrete ale soțului ei. Aceasta susține că bărbatul cu care împarte casa are o latură sensibilă pe care nu poate fi contestată. Mai mult, aceasta a dezvăluit că el are o inimă mare și că nu există zi în care să nu ajute oamenii, într-un fel sau altul. Fostul acționar de la Dinamo se pare că este un adevărat sufletist.

„Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea”, a spus Valentina Pelinel pentru ciao.ro, care a dezvăluit şi cum îşi împart atribuţiile de părinţi.

„Cristi are încredere în felul meu de a crește copiii și intervine doar atunci când este nevoie. El e mai sensibil la fete și nu le poate refuza de cele mai multe ori, iar eu sunt sensibilă la băiat așa că încercăm să echilibrăm balanța și să nu îi răsfățăm prea mult”, a mai spus Pelinel.

Ce nu ar accepta niciodată Cristi Borcea

Pe de altă parte, și Cristi Borcea a făcut o serie de dezvăluiri, mărturisind că există un lucru pe care nici Valentina Peline, nici fostele soții nu au putut să îl facă niciodată. Acesta a subliniat că nimeni nu ar fi putut să îi impună vreodată să iasă din fotbal. Omul de afaceri a spus că nici Mihaela Borcea, nici Alina Vidican şi nici actuala soţie, Valentina Pelinel, nu au avut sau nu au cum să îi ceară aşa ceva.

„Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soţia mea aşa ceva. Fotbalul e viaţa mea, a fosz înaintea soţiilor, familiilor, copiilor. Dinamo a fost înaintea tuturor”, a spus Cristi Borcea  pentru AntenaSport.

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta”