Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta”

Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea. Cei doi au avut parte de adevărate provocări, însă au reușit să treacă peste ele și să rămână împreună. Au trei copii frumoși, care le bucură viața, iar blondina se declară o femeie împlinită.

10 apr. 2023, 11:11
Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta”
Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea. Soția fostului acționar dinamovist a recunoscut că relația lor nu este doar lapte și miere, însă formează un cuplu solid și nu lasă problemele să le strice liniștea familiei. Vedeta a mărturisit că există scene de gelozie din ambele părți, însă reușesc să le gestioneze.

Citește și: Ce nu ar accepta Cristi Borcea de la Valentina Pelinel. Motivul incredibil pentru care le-a dat papucii fostelor soții: „Pentru asta am ajuns la două divorțuri”

Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea

Unde există iubire, există și gelozie. Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta. Dar am ales să fim parteneri de viață și avem împreună o familie frumoasă și unită.

Suntem persoane publice și adesea suntem în situația de a face poze cu persoane care ne recunosc, atât separat cât și împreună. Ne iubim și iubirea vine la pachet cu o doză de gelozie care este normală și sănătoasă, atâta timp cât nu se întrec limitele.

Ca orice cuplu, am avut si noi provocările noastre, de-a lungul timpului. Însă nu ne certăm, mai degrabă discutăm și găsim o soluție la o problemă punctuală.

Îmi place să cred despre noi că, mai degrabă, suntem o echipă și că deciziile importante le luăm mereu împreună. Ne răsfățăm reciproc și cunoaștem rolurile în casă, atât eu ca femeie, cât și Cristi ca bărbat. Bărbatul este capul familiei și femeia este completarea lui„, a declarat Valentina Pelinel, pentru Cancan.ro.