Adevăruri despre căsnicie pe care nu ţi le spune nimeni

Până ajungi să te căsătoreşti, consideri că-ţi cunoşti destul de bine partenerul. Însă viaţa în doi, în căsnicie, scoate la iveală multe hibe atât ale partenerului, cât şi ale tale, şi te pune în situaţii la care nu te aşteptai deloc.

RomaniaTV.net
01 feb. 2016, 09:19
Adevăruri despre căsnicie pe care nu ţi le spune nimeni

„Oamenii sunt foarte surprinsi ca, pana si in cele mai intime relatii, exista multe lucruri pe care nu le stiu despre partener si care trebuie aflate”, a atras atentia Kim Lundholm-Eades, terapeut relational si familial la CenterLife Counseling.

Citeşte şi  Viaţa de cuplu: Mituri despre căsnicie

Iata cateva adevaruri despre casnicie pe care nu ti le spune nimeni si pe care multi le afla pe calea cea grea!Te stresezi din cauza nimicurilor

Ti se pare absurd sa va certati in legatura cu culoarea pe care trebuie sa o aiba servetelele de masa, dar se poate intampla.

Profesorul Terri L. Orbuch de la Universitatea Michigan spune ca „multe cupluri au marturisit ca au fost mai mult decat surprinse cand si-au dat seama ca trebuie sa discute si sa aplaneze certuri iscate din nimicuri, situatii cu care nu s-au confruntat niciodata inainte sa se casatoreasca”.

Continuarea pe Lyla.ro