Adevăruri DURE despre atacurile din 11 septembrie. Ce nu ştiai despre cel mai sângeros incident

Peste 3.000 de copii au rămas orfani după atacurile din 11 septembrie 2011, mai mult consumul de alcool a crescut cu 25%, iar cel mai căutat cuvânt pe google.com, în zilele ce au urmat atentatelor, a fost "Nostradamus", nu Osama bin Laden. Totodată, pompierilor le-a luat 100 de zile ca să stingă toate incendiile iscate după prăbuşirea turnurilor gemene de la New York.

11 sept. 2015, 06:44
Adevăruri DURE despre atacurile din 11 septembrie. Ce nu ştiai despre cel mai sângeros incident

1. Numărul copiilor care şi-au pierdut cel puţin un părinte în atacurile de la 11 septembrie 2001 este de 3.051. 17 copii s-au născut după ce mamele lor însărcinate au intrat în travaliu subit la aflarea veştii că soţii lor au murit odată cu prăbuşirea turnurilor. Chiar şi nouă luni după atentate, numărul naşterilor din New York era cu 20% mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă din anul 2000. 

2. Potrivit cercetătorilor, consumul de alcool în Manhattan a crescut cu 25%, faţă de perioada similară a anului anterior. Şi consumul de ţigări a fost mai mare cu 10% iar cel de marijuana cu 3,2%, imediat după atacuri. Totodată, oamenii s-au îndreptat spiritual către biserici şi sinagogi, frecvenţa la locaşurile de cult crescănd cu 20%.

Citeşte şi TEORIA CONSPIRAŢIEI. NICIUN avion NU a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001 VIDEO

3. Paguba totală a prăbuşirii celor două turnuri ale World Trade Center a depăşit 100 de milioane de dolari.

4. Unul dintre eroii de la 11 septembrie a fost un câine îndrumător, Roselle. Labradorul auriu şi-a condus stăpânul orb de la etajul 78 la parter, înainte ca turnul nordic să fie, la rândul lui, distrus.

5. Pompierii s-au luptat 100 de zile cu incendiile iscate după atacurile din New York.

6. Doar 291 de cadavre au fost recuperate în stare „intactă” de la locul atentatelor.

7. Muncitorii au căutat printr-un milion de tone de moloz pentru a găsi obiectele personale ale victimelor. Ei au strâns 65.000 de obiecte, inclusiv 437 de ceasuri şi 144 de verighete.

8. Cu trei ore înainte de atentate, o maşină denumită Generatorul de Evenimente Întâmplătoare, de la Universitatea Princeton din SUA, a prezis un incident catastrofal care avea să se întâmple.

9. Secţiunea din Pentagon lovită de zborul 77 tocmai fusese renovată şi redotată – printr-o investiţie de 258 de milioane de dolari, în care zidurile au fost întărite şi ferestre mai rezistente au fost instalate. Multe dintre acestea au rămas intacte.

Citeşte şi A prezis momentul 11 septembrie şi Ebola. Detalii uluitoare despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

10. Primele patru cuvinte căutate pe Google în săptămânile imediat următoare atacurilor au fost Nostradamus, CNN, World Trade Center şi abia pe locul al patru s-a poziţionat Osama bin Laden.

11. Romanul-bestseller al anului 2001 a fost „Profanare: Antihristul preia tronul” (Desecration: Antichrist Takes the Throne) de Tim LaHaye şi Jerry Jenkins.

12. Când liderul reţelei care a efectuat atacurile, Mohamed Atta, a făcut check-in-ul la aeroportul Logan din Boston, numele sau a determinat declanşarea unei alerte în sistemul de securitate, iar bagajele sale nu au mai fost trimise la cală.

13. Sute de memoriale, crucifixuri, obiecte de artă au fost fabricate din otelul recuperat de la Punctul Zero.

14. NORAD, agenţia nord-americană de apărare aerospaţială, a simulat patru atentate aeriene în săptămânile premergătoare atacurilor de la 11 septembrie şi urma să mai efectueze încă un test chiar în dimineaţa atentatelor teroriste.

15. Dezvoltatorul imobiliar Larry Silverstein a obţinut World Trade Center prin concesiune, pe o perioadă de 99 de ani, în schimbul a 3,2 miliarde de dolari, chiar cu şase luni înainte ca turnurile să fie distruse.

16. Oficiul de examinări medicale au stabilit că Jerry Borg, contabil şi actor cu jumătate de normă, a murit la nouă ani după atacuri în urma unei afecţiuni pulmonare provocate de inhalarea prafului din zona World Trade Center.

17. Cinci dintre teroriştii din avioane au fost cazaţi într-un motel situat chiar de lângă Agenţia Naţională de Securitate din SUA, în zilele dinainte atacurilor.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE ale unui pilot din SUA despre ATENTATUL DIN 11 septembrie. Ar putea schimba ISTORIA

18. Cutiile negre din zborul 77 au fost descoperite la doar o zi după atacul asupra Pentagonului. Secretatul de Stat Donald Rumsfeld a declarat, ulterior, că informaţiile din înregistrările audio nu sunt recuperabile. Este pentru prima oară în 40 de ani când înregistrări de voce din cabina pilotului, din cutiile negre, nu au oferit nicio informaţie.

19. O cameră de rugăciune a musulmanilor şi un depozit unde erau mai multe coranuri au fost distruse odată cu prăbuşirea turnurilor gemene.

20. Un agent special FBI, care a investigat al-Qaeda şi a anchetat primul atac asupra World Trade Center în 1993, a părăsit biroul federal american de informaţii în urma unor neînţelegeri politice. El a murit pe 11 septembrie chiar la World Trade Center, unde era şef al securităţii.

21. Oamenii de ştiinţă au analizat evoluţia climei în cele trei luni de interdicţie de zbor deasupra Statelor Unite, impuse după 11 septembrie. Ei au constatat că zilele erau mai calde iar nopţile mai friguroase, demonstrând astfel că gazele evacuate în timpul zborului acţionează ca nişte nori, protejând Terra de razele soarelui.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI ŞOCANTE: Tragedia din 11 septembrie 2001, din America, a fost un COMPLOT INTERN GALERIE FOTO