DEZVĂLUIRI ŞOCANTE: Tragedia din 11 septembrie 2001, din America, a fost un COMPLOT INTERN GALERIE FOTO

Publicat: Miercuri, 11 Septembrie 2013 10:26 // Actualizat: Miercuri, 11 Septembrie 2013 15:02 // Sursa: RTV.net

O nouă iniţiativă ce recunoaşte "teoria unui complot intern" privind distrugerea turnurilor World Trade Center (WTC) de la New York, la 11 septembrie 2001, marchează miercuri împlinirea a 12 ani de la tragedia care a schimbat lumea.

Proiectul "Rethink 9/11" solicită o nouă anchetă vizând prăbuşirea turnului 7 al WTC, un zgârie-nori care făcea parte din complexul World Trade Center, relatează agenţia de presă RIA Novosti, citată de Agerpres.

Organizaţia "Ingineri şi arhitecţi pentru adevăr" care reuneşte aproximativ 2.000 de specialişti a pus la îndoială versiunea oficială a prăbuşirii celor trei turnuri de la WTC: primul şi al doilea - lovite de avioane deturnate de terorişti - şi în special al celui de-al şaptelea turn, care s-a prăbuşit peste aproximativ cinci ore după primele două.

În Times Square a fost amplasat deja un afiş cu petiţia care cere o nouă anchetă. Aceasta a fost semnată de peste 7.000 de oameni. În ziua comemorării victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, activiştii respectivei organizaţii intenţionează să depună această petiţie la biroul Primarului şi în Adunarea legislativă din New York. Miercuri seara, mişcarea şi-a convocat susţinătorii la o acţiune de protest în Times Square.

Prăbuşirea Turnului 7, o enigmă ce lasă loc speculaţiilor

Reclamanţii noii anchete susţin că turnul 7 al WTC - o clădire de 47 de etaje, cu structuri din beton armat - nu se putea prăbuşi cu uşurinţă. Experţi entuziaşti, care ar fi descoperit la "Ground Zero" urme de explozibil, cred că distrugerea turnului este rezultatul unei aşa-numite "explozii controlate", prin intermediul căreia sunt de regulă demolate clădirile. "Distrugerea turnului 7 arată ca un rezultat al unei explozii controlate. Această tehnologie necesită o pregătire de câteva săptămâni şi poate fi pusă în aplicare doar după un scenariu dinainte planificat", susţine mişcarea într-un videoclip.Aceasta nu este prima încercare de a oferi o perspectivă alternativă asupra 9/11. O anchetă a Institutului Naţional de Standarde şi Tehnologie din SUA, ce a durat trei ani, a concluzionat că prăbuşirea clădirii a fost cauzată de incendii necontrolate, care s-au declanşat după căderea turnului de nord din apropiere.

Incendiile din clădire au fost stinse după mai bine de şapte ore. Conductele de alimentare cu apă a sistemului împotriva incendiilor au fost scoase din uz în urma prăbuşirii turnului de nord. Nu s-a găsit nicio urmă de explozibil în dărâmăturile turnului 7 al WTC. Prezenţa unor "substanţe termice" în praf a fost explicată prin faptul că acestea fac parte din compoziţia grundului pentru vopsirea pereţilor.

46% dintre americani nu au habar de prăbuşirea Turnului 7

Distrugerea turnului 7 ocupă un loc separat în tragedie, probabil pentru că în momentul prăbuşirii acolo nu se aflau oameni. Un sondaj realizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de la evenimente de către compania de sondarea opiniei publice YouGov a arătat că 46% dintre americani nu ştiu că la 11 septembrie 2001, în afară de cele două turnuri gemene lovite de avioanele deturnate, s-a mai prăbuşit şi al treilea turn. Unul din zece americani nu crede în rezultatele investigaţiei oficiale, iar 38% pun la îndoială faptul că guvernul a făcut public întregul adevăr despre evenimentele de la 11 septembrie 2001.Statele Unite ale Americii comemorează miercuri victimele tragediei de la 11 septembrie 2001, când un comando de atentatori sinucigaşi, la bordul a două avioane de pasageri deturnate, au lovit WTC din New York şi clădirea Pentagonului din Washington D.C. Un al treilea avion deturnat, în care echipajul şi pasagerii au încercat să neutralizeze teroriştii, s-a prăbuşit în statul Pennsylvania.

Tragedia a costat viaţa a aproape 3.000 de oameni şi a fost un punct de cotitură în politica internă şi externă a SUA

loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 19:12
Răspunde | Votează email 2 email
Stefan
Lamuriti-va singuri ! urmariti zeitgeist ! http://www.youtube.com/watch?v=OrHeg77LF4Y&feature=plcp
11 sep 19:02
Răspunde | Votează email 2 email
Constantin Nita
Chiar n-ati inteles ca Hooliwodul si-a mutat sediul la casa alba de mult timp !?
11 sep 14:15
...a costat viaţa a aproape 3.000 de oameni şi a fost un punct de cotitură în politica internă şi externă a SUA. Sursa: Rtv.net


...
11 sep 11:15
Răspunde | Votează email 6 email
Puscasu Vlad
fratilor,seful FBI-ului a declarat clar ca nu exista dovezi ale implicarii Islamicilor in atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 din America!!! doar CIA, Bush si unii din NATO au avut interesul,si au sustinut acest lucru pe postul de minciuni CNN.Se stie ca CNN este cunoscut pentru foarte multe minciuni,de tip Saddam-arme atomice care nu s-au gasit niciodata in Iraq,acum cu Siria,fara dovezi ca regimul foloseste gaze sa ucida copii,si nu cumva rebelii,ori alt stat.ADEVARUL iese la suprafata oricum,insa pana atunci astia isi fac jocurile politice petrolifere,geo-politice,militare,de dominatie,si distrugere a aliatilor Rusiei si Chinei,si nu numai.Totul iese la iveala!
11 sep 11:30
Votează email 4 email
Teorie? Nu este nici o teorie. Sunt FAPTE.
Adevărații teroriști (atentatori) au fost americanii înșiși. Ca motiv pentru a porni un război.
http://verdenfata.com/conditia-umana/puterea-din-ochiul-dracului
11 sep 11:33
Votează email 2 email
100% de acord cu afirmațiile tale, Vlad.
11 sep 12:04
Votează email -6 email
Mihaitza
De unde ziceai ca esti? Ah,am vazut,din Bacau! Asa se explica tot!
11 sep 10:31
... O nouă iniţiativă ce recunoaşte “teoria unui complot...
1
EUR
4.8358
RON
14 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H