Adevăruri dureroase pe care le afli când ai o relaţie cu bărbatul Gemeni

Gemenii sunt spontani, fascinanţi şi foarte pasionali, însă ai idee ascund? Ei bine, iată ce vei afla odată ce ai început o relaţie cu un nativ al acestei zodii.

RomaniaTV.net
16 sept. 2015, 09:39
Adevăruri dureroase pe care le afli când ai o relaţie cu bărbatul Gemeni

Este sincer – şi, chiar dacă nu recunoaştem, sinceritatea ne face adesea să suferim. Un bărbat născut în această zodie ne va spune întotdeauna adevărul, fie că vrem sau nu să îl auzim.

Fuge de angajamente – bărbatul Gemeni este cuceritor şi carismatic, însă nu este dispus să îşi asume o relaţie atât de uşor pe cât ai crede. Aşadar, trebuie să ai mare grijă atunci când flirtezi cu un reprezentant al acestei zodii pentru a nu risca să rămâi cu inima frântă.

Adoră diversitatea – drept urmare, bărbatul Gemeni se simte puţin sufocat atunci când trebuie să se obişnuiască cu monogamia… iar tu trebuie să ai rabdare cu el, dacă nu vrei să îl pui pe fugă.

Este independent – bărbatul Gemeni vrea cu orice preţ să fie independent. La început, ţi se va părea un semn de bărbăţie, însă pe măsura ce timpul va trece, te vei simţi agasată de acest lucru.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.