Adi Bărar a fost internat la Terapie Intensivă. Fondatorul trupei Cargo ( 61 de ani) este infectat cu COVID

Fondatorul trupei Cargo a fost internat în această dimineață la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. Artistul are grave probleme de sănătate, iar starea sa este foarte fragilă.

25 feb. 2021, 12:16
Adi Bărar a fost internat la Terapie Intensivă. Fondatorul trupei Cargo ( 61 de ani) este infectat cu COVID

Adi Bărar a fost internat la Terapie Intensivă. Starea de sănătate a chitaristului este una fragilă, fiind diagnosticat cu coronavirus și intubat, conform pressalert.ro. Colegii lui din Cargo au postat un anunț pe Facebook și se arată îngrijorați cu privire la starea lui de sănătate.

Adi Bărar a fost internat la Terapie Intensivă

”Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”

Citește și: Gabi Bădălău, probleme de sănătate după ce s-a vaccinat antiCovid-19. Ce au descoperit medicii

Adi Bărar s-a născut la Timișoara pe 15 ianuarie 1960. Este chitarist, compozitor textier și producător muzical, fiind totodată fondatorul formației Cargo. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România. Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din România, Adi Bărar se confundă cu istoria trupei Cargo, o trupă iubită de sute de mii de fani. În prezent, grupul e format din Adi Bărar (chitară), Adrian „Baciu” Igrişan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuţ Cârjă (clape) şi Alin Achim (bas).

Citește și: Elena Cârstea se confruntă cu probleme de sănătate: „Am rămas fără dinți”


loading...
Partenerii noștri