Gabi Bădălău, probleme de sănătate după ce s-a vaccinat antiCovid-19. Ce au descoperit medicii

Gabi Bădălău a acuzat unele probleme de sănătate după ce s-a vaccinat antiCovid-19. Efectele adverse resimțite de afacerist nu sunt însă grave.

24 feb. 2021, 08:49
Gabi Bădălău, probleme de sănătate după ce s-a vaccinat antiCovid-19. Ce au descoperit medicii
Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a acuzat unele probleme de sănătate după ce s-a vaccinat antiCovid-19. Afaceristul a făcut luni rapelul, dar are reacție adversă, care i-a afectat starea de sănătate. Gabi Bădălău acuză o stare generală mai proastă, fiind slăbit. Medicii l-au asigurat însă că este ceva normal și că se va vindeca rapid. Informaţiile au fost dezvăluite la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Gabi Bădălău, probleme de sănătate după ce s-a vaccinat antiCovid-19

Gabi Bădălău este implicat, de câteva luni, într-un mare scandal. Astfel, aflat în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui, afaceristul s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu, iar scandalul s-a intensificat. Claudia a acuzat-o chiar pe Bianca că a vorbit vulgar cu Gabi de față cu cei doi copii, iar diva i-a dat imediat replica. De mai bine de un an și jumătate, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț și se luptă pentru custodia celor doi băieți pe care-i au împreună. Și, probabil, se va lungi, având în vedere că în fiecare sătămână apare câte un scandal.

Bianca Drăguşanu, înregistrare BOMBĂ în casa lui Bădălău: „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”

Gabi Bădălău avea să primească o lovitură de la o tânără care i-ar fi fost amantă în urmă cu doi ani. „Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-a spus o fostă amantă lui Bădălău.