Adi Minune a dezvăluit că boala de care suferă vine de la colon: „Am fost la spital, am făcut un CT”

Adrian Minune a mărturisit că în urma analizelor pe care le-a făcut, medicii l-au diagnosticat cu diverticulită. În ciuda acestui lucru, artistul a spus că se simte bine, dar trebuie să țină un regim alimentar și să urmeze un tratament.

20 apr. 2023, 23:28
Adi Minune a dezvăluit că boala de care suferă vine de la colon: „Am fost la spital, am făcut un CT”
Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este sterea reală de sănătate a celebrului manelist

Adi Minune a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat stări de rău. Familia, dar și fanii artistului s-au îngrijorat când au aflat că Adrian Minune a fost internat în spital. În cele din urmă, manelistul a fost externat, după ce a aflat diagnosticul, însă trebuie să se prezinte la spital pentru alte investigații.

Adrian Minune a mărturisit că în urma analizelor pe care le-a făcut, medicii l-au diagnosticat cu diverticulită. În ciuda acestui lucru, artistul a spus că se simte bine, dar trebuie să țină un regim alimentar și să urmeze un tratament.

În plus, Adrian Minune nu are de gând să renunțe la evenimentele programate pentru următoarea perioadă. „Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine. Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria’, a declarat cântărețul de manele pentru Cancan.ro.

Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este starea reală de sănătate a celebrului manelist
Ce este diverticulită, boala de care suferă Adrian Minune
Diverticuloza, denumită și boala diverticulară, este o problemă a tubului digestiv inferior care afectează, de cele mai multe ori, colonul. Caracteristica principală a acestei afecțiuni sunt diverticuliile. Printre cele mai întâlnite simptome ale acestei boli sunt durerile abdominale.

Cei care se confruntă cu această afecțiune se pot confrunta și cu febră, constipație, diaree, flatulență, vărsături și stare de greață.

Un pacient este diagnosticat cu această boală, de cele mai multe ori, pe baza unei tomografii computerizate (CT). Acest examen ajută medicul să stabilească gradul de severitate al afecțiunii. De asemenea, tot în acest fel sunt descoperite și eventualele complicații.

Această boală este tratată în funcție de severitatea simptomalogiei pacientului, dar o dietă bogată în fibre duce la ameliorarea simptomelor.

Ce spunea Adrian Minune despre problemele lui de sănătate
În urmă cu trei săptămâni, Adrian Minune spunea că se simte bine, iar în prezent urmează un tratament cu antibiotice, aflându-se în continuare internat în spital.

De asemenea, acesta a mai precizat că problemele sale au pornit de când a mers în Anglia, acolo unde din cauza condițiilor s-a ales cu un abces.

„Salut dragii mei, fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, pentru buni răi, prieteni, dușmani, pentru că toți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat și mâine seară voi fi acasă, merg aici la noi la Ștefănești.

Adi Minune, internat de urgență în spital. Care este starea de sănătate a manelistului
Vreau să mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut.(…) Problema mea a fost așa, am fost în Anglia, am cântat 3 zile în același loc și am prins un foarte mare curent, de la acest curent s-a declanșat un abces undeva în corp, a trebuit să stau pe antibiotice și acum sunt tot pe antibiotice. O să ajung acasă pentru că weekend-ul ăsta sunt în Spania, o să ajung acasă să continui cu antibiotice pentru a se retrage acel abces. Sunt ok, mulțumesc lui Dumnezeu’, a explicat Adrian Minune, pe pagina personală de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Minune Oficial (@adrian_minume)