Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este starea reală de sănătate a celebrului manelist

Adrian Minune a fost internat în spital acum câteva zile, motiv de îngrijorare pentru fanii celebrului manelist. Acesta a transmis un prim mesaj, prin care a ţinut să asigure pe toată lumea că lucrurile sunt în regulă.

03 apr. 2023, 14:27
Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este starea reală de sănătate a celebrului manelist
Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este sterea reală de sănătate a celebrului manelist

Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Manelistul a acuzat stări de rău, motiv pentru care a ajuns la spital pentru mai multe investigaţii. Adrian Minune a scăpat de tot ce a fost mai rău și a transmis un prim mesaj pentru toți cei care îl iubesc.

„Salut, dragii mei, fac acest clip pentru familie, pentru fani, pentru cumetri, pentru prieteni, buni răi, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat, și mâine seară voi fi acasă. Merg aici, la noi, la Ștefănești. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”, a anunţat Adrian Minune pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Ce mesaj îi transmite cumătrului său: „Nu te înjur că mi-e rușine”

Adi Minune a fost internat de urgență în spital, joi. Momentan, nimeni nu știe motivul pentru care acesta s-a simțit rău. Familia sa nu exclude nici posibilitatea de a avea Covid-19, iar asta să-i fi declanșat o serie de reacții adverse. Manelistul este este internat la Spitalul Ponderas, iar membrii familiei pot veni la el doar după ce își vor lua măsuri de protectie, după ce au efectuat teste antigen.