Adi Minune, jefuit la Milano. Clipe de groază pentru manelist: i-au furat cel mai de preţ obiect

Adi Minune a avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută, la Milano, unde a fost invitat să cânte într-unul dintre cluburile de fițe frecventat de români.

14 dec. 2019, 14:45
Adi Minune, jefuit la Milano. Clipe de groază pentru manelist: i-au furat cel mai de preţ obiect

Adi Minune a fost jefuit şi a rămas fără clarinet!

„Fac acest apel pentru a-mi recupera un instrument care mi s-a furat aici, la hotel, din mașină, la Milano. Cei care sunteți din Italia, care puteti da niște telefoane, să mi se aducă intrumentul înapoi, plătim bine-nțeles, pentru că fiecare are meseria lui, fiecare muncim pentru câte ceva… Asta este meseria lor, foarte frumos, au venit mascați, au spart microbuzul și ne-au luat clarinetul! Noi, în seara asta asta trebuie să cântăm, aici, la club… O să cântăm și fără clarinet, dar ar fi mai frumos să ne aducă clarinetul… Mă sună pe mine personal, eu plătesc recompensa să nu i se dea clarinetul înapoi. Adrian plătește… Suntem foarte supărați… Dacă nu se poate, asta este, nu are ce să facă cu clarinetul, că nu face de mâncare”, a povestit Adi Minune.

Din păcate apelul nu s-a concretizat cu returnarea clarinetului.

„Adi Minune și trupa au făcut show în Milano fără clarinet, nu li s-a adus înapoi”, a spus unul dintre cei prezenți la eveniment pentru WOWbiz.ro.

Scandal MONSTRU în a doua semifinală de la VOCEA ROMÂNIEI. Fata lui Adi Minune, făcută PRAF

Adi Minune, unul dintre cei mai bine plătiți maneliști din România, a fost de mai multe ori în atenția ANAF.  La un eveniment recent, manelistul a început să dea dedicații speciale: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, salarii în fiecare lună, impozite plătite, toate alea!”.