Scandal MONSTRU în a doua semifinală de la VOCEA ROMÂNIEI. Fata lui Adi Minune, făcută PRAF

Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a fost eliminată în a doua semifinală de la Vocea României, fiind criticată dur pe reţelele de socializare. 

14 dec. 2019, 13:37
Scandal MONSTRU în a doua semifinală de la VOCEA ROMÂNIEI. Fata lui Adi Minune, făcută PRAF

Adriana Simionescu a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu şi a ratat, astfel, prezenţa în marea finală de la Vocea României 2019.

„Îl credeam pe Brenciu imparțial dar m-am înșelat”, „Poate tăticu’ fetei îi mai cântă pe la vreo paranghelie, gratis”, „Hai Horia, fugi la antene că acolo șmecheria chiar este la ea acasă”, „Daca şi urechea mea afoană a simţit falsurile… e grav”, „Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul”, sunt câteva dintre comentariile postate la adresa prestaţiei Adrianei Simionescu.

FINALA VOCEA ROMANIEI 2019: Dintre ei se va alege CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2019

„Voce slabă! Urlă! Nu interpretează!”, „Se simte frustrarea si disperarea copilului căruia nu i se refuză niciodată nimic, nimic”, „Arogantă și înfumurată! Păcat de piesă. Nu i se potrivea deloc. Poate o baladă sau o piesă balcanică o prindea…”, „De toată jena, am ajuns să promovam toate beizadelele, un mare minus pentru emisiune, păcat”, au continuat comentariile și pe pagina oficială a emisiunii de la Pro TV.

VOCEA ROMANIEI 2019. Câţi bani iau juraţii. Tudor Chirilă, Brenciu, Irina Rimes şi Smiley, SALARII IMENSE

Adi Minune a postat un video pe Facebook în care a ținut să le mulțumească celor patru antrenori, dar și Pro TV-ului pentru că fiica sa a ajuns până în semifinală.

„Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”, a spus Adi Minune.