Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni

Adi Minune a fost vizitat de Adiță, prezentatorul emisiunii de divertisment „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”.

17 nov. 2021, 22:22
Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni

Moderatorul emisiunii a fost întâmpinat în faţa casei de Adi Minune cu un vin scump.

Fratele tău are talent că eu beau de la şase luni. Io-ţi dau din paharul meu ca să-nveţi toate armoniile. O dată la două săptămâni stau în familie cu toţii, facem o pomana porcului„, i-a povestit manelistul lui Adiţă.

Manelistul a întins masă mare, la care s-au aşezat mai mulţi prieteni, dar şi vedetele Kanal D, Teo, Bursucu şi, fireşte, gazda emisiunii, Adiţă. Voia bună s-a instalat repede, mai ales după ce Adi Minune a dat tonul muzicii cu celebra manea „Aşa sunt zilele mele„.

Adi Minune şi Cati Simionescu, îmbrăţişări şi râuri de lacrimi

De departe cel mai emoţionant moment al întâlnirii a fost apariţia lui Cati, soţia lui Adi Minune. Cei doi au plâns îmbrăţişaţi pe melodia „Hoy tengo ganas de ti„.

În ultimele luni, cei doi au trecut prin clipe cumplite, dar necazurile au reuşit să-i apropie şi mai mult. În august, Cati Simionescu a suferit un accident vascular celebral, în urma căruia a ajuns de urgență la spital. Aceasta a povestit la “Teo Show” coşmarul prin care a trecut.

Citeste si Claudia Ghițulescu reacţionează referitor la conflictul dintre Petrică Mîţu Stoian şi Niculina Stoican: „Şi în familii oamenii se mai ceartă. De aici până la scandalul de care am auzit e cale lungă”

Am făcut tensiune 22.12, tensiune în somn. M-am trezit din somn cu ochiul stâng închis, lăsat, fața pe partea stângă lăsată, bărbia căzută, mâna stângă și piciorul amorțite. Am făcut un accident vascular. Am sunat imediat pe cineva și m-a dus la spital. Eu în viața mea nu am făcut tensiune arterială. La un moment dat, am simțit o durere puternică în cap, am căzut în genunchi lângă pat. Dar durerile s-au ameliorat în timp. Am tot făcut investigații. N-au găsit nimic până la acest accident vascular”, a povestit Cati la acel moment.

Manelistul, înspăimântat de perspectiva pierderii soţiei

După externare, soţia lui Adi Minune a trimis analizele la o clinică din Istanbul. Medicii de acolo i-au descoperit un anevrism cerebral şi au chemat-o de urgenţă la operaţie.

Citeste si Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui. Ce cadou a primit de la soţia lui, Cati Simionescu

La un angio CT au descoperit că am un anevrism în creierul mic. Anevrismul era ca o bombă cu ceas în capul meu. De aceea am făcut și accidentul vascular. M-au chemat de urgență să mă opereze. E o operație ușoară, pe artera femurală a piciorului drept, cu anestezie totală”, a mai spus aceasta.

Adi Minune a trăit coşmarul poate mai intens decât soţia lui, temându-se că o va pierde.

Soția mea a fost foarte bolnavă. M-am gândit la cum ar fi fără ea. Eu în momentul ăla am răgușit instant. M-am plimbat cu mașina până la Istanbul și înapoi, nu mai știam de mine. Doctorii din România ne-au sfătuit să mergem să se opereze în Turcia pentru că acolo au aparatura necesară unei astfel de intervenții”, a spus Adrian Minune.