Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui. Ce cadou a primit de la soţia lui, Cati Simionescu

Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui. Artistul a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani, iar familia i-a organizat o mega petrecere. Cele mai dragi persoane, copiii şi soţia lui, au fost alături de el, dar şi prietenii foarte apropiaţi.

24 sept. 2021, 16:57
Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui. Ce cadou a primit de la soţia lui, Cati Simionescu
Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui

Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui. Două momente l-au emoționat profund pe artist. El nu s-a mai putut stăpâni atunci când toți cei prezenți i-au cântat, la unison, „La mulți ani!”.

Citeşte şi: Ce maşini conduc cei mai apreciaţi manelişti din România. Noua generaţie vine puternic din spate: Tzancă Uraganu şi Rafaelo, la concurenţă cu Adi Minune şi Florin Salam

Adi Minune a izbucnit în plâns de ziua lui

Totodată a fost marcat de cadoul primit de la soţia lui, o brățară de la o firmă celebră, pe care i-a pus-o la mână. Cati i-a pupat apoi mâna lui Adrian Minune, iar artistul i-a întors gestul, cu lacrimi în ochi.

Cei doi au trecut prin momente de cumpănă în urmă cu două luni, când soţia manelistului i a fost operată de urgență în Turcia, din cauza unor probleme de sănătate.

Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine, în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou-nouță, e totul ok. O iubesc„, a spus Adrian Minune pe contul lui de Facebook la momentul respectiv.

Câţi bani a primit Adi Minune pentru o dedicaţie

Unul dintre cei apreciaţi manelişti din România a fost prezent la o petrecere, unde mai multe nume de pe scena mondenă s-au adunat pentru a sărbători o zi de naștere.

Atmosfera a fost una incendiară și a fost întreținută chiar de Adrian Minune. Acesta a ridicat invitații în picioare și a avut grijă ca toată lumea să fie pe ringul de dans.

Printre invitați s-a numărat și Vica Blochina, care a postat pe contul său de Instagram mai multe filmulețe de la petrecere, iar în unul dintre ele apare chiar artistul care face o dedicație specială.

Un bărbat a scos din buzunar 700 de lei pe care i i-a dat manelistului. Șirul dedicațiilor a continuat, iar invitații s-au întrecut pentru a ajunge la manelist.