Adi Mutu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Astra. Din vară, Briliantul va pleca de FRF

Mutu s-a numărat printre antrenorii care ar fi putut să-i ia locul lui Edward Iordănescu la Astra, după ce acesta s-a despărţit de echipa din Giurgiu, dar discuţiile nu s-au concretizat, iar oficialii clubului l-au preferat pe Gheorghe Mulţescu.

05 apr. 2018, 08:08
Adi Mutu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Astra. Din vară, Briliantul va pleca de FRF

Mă întrebi dacă am discutat cu Astra? Ok. Da, am discutat. Nu, n-a fost un zvon. M-am întâlnit cu toată conducera echipei am vorbit şi cu domnul Niculae la telefon. I-am spus ce-mi doresc.

Ei au avut şi alţi antrenori, au discutat şi cu alţi antrenori aşa cum se întâmplă de multe ori pentru că ştiu că am fost şi eu în locul lor şi am făcut la fel la Dinamo. L-au ales Mulţescu, n-am ce să spun. Le doresc baftă şi sper să aibă rezultate bune”, a spus Adi Mutu la Telekom Sport.

El a recunoscut că a negociat şi cu alte echipe, dar preferă să ia o echipă din vară. „Am discutat şi u Chiajna şi cu o altă echipă, dar nu vreau să-i spun numele că nu e frumos. Prefer din vară. În vară e normal să iei o echipa de la început, să faci antrenamentele, să faci pregătirea aşa cum vrei tu. Cred că e mai bine şi prefer să aştept din vară„, a mai spus Adi Mutu.