Adina Alberts: „Am 10 plângeri la Colegiul Medicilor. 3 pentru că am publicat tratamentul cu care m-am vindecat de Covid”

Medicul Adina Alberts a anunțat marți că s-a prezentat la Colegiul Medicilor București unde i s-a comunicat că împotriva sa au fost depuse zece plângeri.

23 mart. 2021, 19:36
Adina Alberts: „Am 10 plângeri la Colegiul Medicilor. 3 pentru că am publicat tratamentul cu care m-am vindecat de Covid”

Adina Alberts susţine că niciuna dintre cele 10 plângeri nu a fost formulată de pacienţi, ci 7 dintre ele sunt pentru declaraţiile sale privind utilizarea ivermectinei în tratamentul Covid, iar 3 sunt pentru faptul că a publicat schema de tratament cu care s-a vindecat de coronavirus.

„Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI!

7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL!

Cred că în acest moment am intrat în CARTEA  RECORDURILOR, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente…Nu, nu de la pacienți! Voi reveni cu detalii, în curând!”, a anunțat medicul.

Adina Alberts a felicitat şi iniţiativa unui realizator TV care a făcut un gest similar, publicând reţeta pe care a primit-o de la medic în vederea tratării noului coronavirus, referindu-se şi la cazul medicului Flavia Groşan.

Adina Alberts: „Deranjează faptul că un medic a expus public o reţetă pe care o foloseşte”

„Ceea ce deranjează, cred eu, este faptul că un medic a expus, public, o conduită, sau o rețetă pe care o folosește pentru pacienții pe care îi are. Ăsta cred că este motivul pentru care deranjează foarte tare public.

Dumneavoastră în calitate de pacient, aveți libertatea să expuneți această rețetă și este un lucru benefic pentru că sunt convinsă că sunt foarte mulți pacienți care nu pot ajunge la medicul de familie atât de repede, având în vedere că medicii de familie nu lucrează în weekend.

Poate medicul de familie este în concediu medical, bolnav fiind, și atunci asistații, sau cetățenii, sau pacienții care au nevoie de acest medic de familie nu au acces atat de repede”, a mai spus medicul Adina Alberts la Antena 3.

Citeşte şi: Şefa secţiei ATI de la Colentina trage un semnal de alarmă: „Este o atitudine deliberată, de o inconştienţă criminală, care duce la decese”