Adina Alberts le cere bani fanilor de pe Facebook. „Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi!”

Adina Alberts, unul dintre medicii care au cerut "încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate" a făcut un apel pe Facebook prin care le cere susținătorilor să doneze în contul asociaţiei sale.

06 apr. 2021, 08:18
Adina Alberts le cere bani fanilor de pe Facebook. „Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi!”
Adina Alberts

Adina Alberts cere bani de la fanii săi. Soţia lui Viorel Cataramă susţine că nu mai poate lupta de una singură şi că are nevoie de ajutor, inclusiv financiar.

Adina Alberts cere bani de la fanii săi

Dragii mei,

De anul trecut, de la începutul pandemiei, am făcut absolut tot ce mi-a stat în putință să ajut, să fiu lângă oamenii care au avut nevoie de mine. Am înființat o asociație, am avut grijă de cei vârstnici, de cei bolnavi. Am devenit pe rând, medic voluntar Crucea Roșie și medic voluntar Centrul Caraiman din Sectorul 1. Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte, nu am inventat sau spus lucruri fără sens. Am supărat autoritățile cu dovezile pe care le-am promovat. De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar în ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă si alte lucruri. Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță. Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă. Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi.

Pentru adevăr!

Pentru sănătatea noastră a tuturor!

Vă invit să donați aici! Mulțumesc”, este mesajul postat de Adina Alberts pe contul ei de Facebook, unde a postat şi link-ul unde se pot face donaţiile.

Adina Alberts spulberă mitul: Campania de vaccinare este o minciună! Suntem cu toţii cobai într-un studiu