Adina Alberts dezvăluie experienţa traumatizantă a naşterii fetiţei ei: „Am făcut şoc hemoragic. Toată noaptea m-am reanimat singură. M-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus”

Medicul estetician Adina Alberts şi afaceristul Viorel Cataramă formează unul dintre cele solide cupluri din showbizul românesc. S-au căsătorit în 2013, într-un moment în care fiecare dintre ei atinsese deplina maturitate: Adina avea 44 de ani, iar soţul ei 58 de ani. Doi ani mai târziu, a venit pe lume fetiţa lor, naşterea ei nefiind lipsită de complicaţii.

11 iul. 2022, 17:06

Adina Alberts și Viorel Cataramă au avut un început de relaţie destul de tensionat. Primii doi ani ai relaţiei au fost cei mai grei pentru medicul estetician, care simţea frecvent că duce o luptă „corp la corp” cu soţul ei.

A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui… Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate. Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!”, a spus ea pentru OK! Magazine.

Lucrul pe care Adina Alberts nu i l-ar ierta niciodată soţului ei

Medicul estetician recunoaște că, la un moment dat, şi-a dat seama că atitudinea ei nu era cea mai potrivită pentru consolidarea unei relații serioase. Aşa că a decis să lase garda jos și să redevină femeie.

Noi ne-am întâlnit la vârstă maturităţii. Aveam caracterele formate, eram oameni puternici amândoi. Aş spune masculi Alfa amândoi. Şi îmi amintesc şi acum, atât de clar, cuvintele pe care mi le-a spus la început: „Adina, în relaţia noastră eu voi fi mereu bărbatul. Tu poţi şi trebuie să fii femeie”. Avea perfectă dreptate. Şi aşa am şi făcut. Doar că a durat vreo doi ani…„, a continuat ea.

Citeste si Anamaria Prodan, lovitură grea pentru Laurenţiu Reghecampf la divorţ. Ce sumă trebuie să plătească antrenorul

Cât despre ce nu i-ar putea accepta niciodată soțului ei, aceasta a răspuns, fără să se gândească prea mult, că nu i-ar putea ierta niciodată indiferența față de propria familie:

Indiferenţa faţă de propria familie cred că este ceva de neiertat la un partener. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ne completăm unul pe altul, ne susţinem în proiectele pe care le avem. Este adevărat că nu întotdeauna suntem pe aceeaşi lungime de undă. Soţul meu este extrem de cerebral, eu sunt adesea emoţională şi mereu empatică. A existat un moment la mijlocul anului 2020 când mi-am luat copilul şi am plecat, dar nu pentru că voiam să-mi părăsesc soţul, ci pentru că voiam să-mi protejez copilul. Soţul meu avea nişte convingeri, şi luase nişte decizii cu care, la vremea aceea, nu am fost de acord. Am stat despărţiţi 10 zile. Avem şi perioade rare, scurte şi intense în care avem diverse contradicţii. Ştim amândoi să cedăm, şi o facem pe rând, respectându-ne în permanenţă unul pe celălalt”, a adăugat Adina Alberts.

Adina Alberts dezvăluie experienţa traumatizantă a naşterii fetiţei ei: „Am suferit un şoc hemoragic”

Cât despre rodul iubirii lor, medicul estetician a trecut prin clipe cumplite atunci când a dat naştere fetiţei. A suferit un șoc hemoragic, dar tratamentul pe care l-a primit în spital, dar, în egală măsură, puterea ei interioară au ajutat-o să se remonteze în scurt timp.

Citeste si Aurel Pădureanu, la pământ din cauza problemelor financiare şi datoriilor, după moartea Corneliei Catanga: „A scăpat totul de sub control”

Am avut o complicaţie şi am sângerat foarte mult. Când m-am trezit spre seară eram la reanimare şi mi s-a spus că suferisem un şoc hemoragic; toată noaptea m-am reanimat singură. Pe lângă medicaţia administrată de personalul medical, eu mi-am adunat toate puterile şi m-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus. Iar dimineaţa, deşi mi se spunea că trebuie să mai stau în reanimare măcar două zile, eu am cerut şi am semnat să merg în salon ca să îmi ţin copilul în braţe. Am realizat pentru prima dată în viaţa mea, pe propria-mi piele, ce capacitate de vindecare formidabilă are organismul. Doar că trebuie să ştii cum să-i dai comanda. Şi după acea noapte, eu ştiu!

Fetiţa mea vrea să se facă prinţesă. Ne pregătim pentru asta în sensul că avem cinci condiţii pe care trebuie să le îndeplinim: 1. să fie frumoasă şi mereu îngrijită; 2. să se comporte frumos şi să fie civilizată; 3. să înveţe bine: 4. să aibă o meserie; 5. să asculte mereu de părinţi. Lucrăm la aceste taskuri. Zilnic! O modelez cu propriile ei dorinţe!”, a adăugat Adina pentru sursa citată.