Aurel Pădureanu, la pământ din cauza problemelor financiare şi datoriilor, după moartea Corneliei Catanga: „A scăpat totul de sub control”

Aurel Pădureanu are din nou probleme financiare. Viaţa lui s-a schimbat complet după ce a murit Cornelia Catanga. A fost uitat de prietenii de familie, iar datoriile şi scumpirile din ultima vreme nu îi dau pace.

11 iul. 2022, 15:08
Aurel Pădureanu, la pământ din cauza problemelor financiare şi datoriilor, după moartea Corneliei Catanga: „A scăpat totul de sub control”

Aurel Pădureanu a mărturisit în repetate rânduri că nu are bani puşi deoparte şi se descurcă foarte greu pe plan financiar. Are de plătit şi o sumă uriaşă de bani la energia electrică, iar preţurile la alimente au crescut enorm în ultima perioadă.

”Dacă nu aveam un sistem nervos echilibrat, o luam razna. Eu nu știu ce se întâmplă la ora actuală, a scăpat totul de sub control. Eu stau cu chirie și să-mi vină 8.000 lei. Stau la un aparatament cu trei camere, în iarnă am dat drumul la un calorifer, două, am înțeles, am plătit și 300 de lei, și 1.000 de lei, dar nu 8.000 de lei.Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu. După ce a murit Cornelia, nu a mai rămas nimeni. La ora actuală nu mai funcționează nicio instituție cum trebuie.”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Mai mult, Aurel Pădureanu încă nu a reuşit să treacă peste moartea soţiei sale, deşi au trecut deja doi ani de atunci. Cornelia Catanga s-a stins din viaţă pe 26 martie 2021, din cauza infectării cu Covid. A ajuns la spital, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

Aurel Pădureanu: „Un telefon nu am primit de la nimeni”

Aurel Pădureanu a explicat că, după moartea Cornliei Catanga, nu mulți și-au mai adus aminte de existența lui. Niciun artist cu care era în relații bune când trăia Cornelia nu l-a mai căutat.

„Nu a mai fost nimeni (n.red. alături de el după moartea Corneliei Catanga). Nu te sună nimeni. Au fost câțiva oameni care m-au iubit enorm și m-au ajutat, dar nu își doresc să le pomenesc numele. Restul, dintre prietenii care au mâncat o pâine cu Cornelia, și nici toate solistele nu m-au sunat. Un telefon nu am primit de la nimeni. Probabil că dispariția ei i-a bucurat’, a spus Aurel Pădureanu pentru ego.ro.

A mărturisit că e foarte dezamăgit din această cauză, dar speră că măcar amintirea Corneliei Catanga să rămână vie în inimile tuturor.

„La ora actuală se ascultă manele și muzica lăutărească veche. Dacă trăia Cornelia, era în prim-plan. Ea cânta muzica lăutărească veche. S-au bucurat toate, așa au putut să cânte în locul ei. Dintre toate cântărețele care au cunoscut-o pe Cornelia, una nu a dat vreun telefon. Nimic. Nici nu vreau să aud de ele. Niciuna nu a fost mai frumoasă ca soția mea, pot să își schimbe fața, nasul, buzele, niciodată nu o să fie mai frumoase decât Cornelia. Nu dau nume, dar am fost, atât eu, cât și Cornelia, la înmormântarea soțului unei cântărețe de muzică lăutărească. Ea nu a venit să îmi dea un telefon, să spună: „Mitică, îmi pare rău!’, a mai adăugat artistul pentru sursa citată.