Adina Alberts dezvăluie trei trucuri simple pentru a scăpa de riduri. Ce trebuie să faci timp de trei luni VIDEO

Pielea noastră dezvăluie semnele trecerii timpului sub forma elasticității și a fermității diminuate, dar Adina Alberts vine cu soluții simple pentru a preveni și diminua apariția ridurilor. Cu ani de experiență în domeniul îngrijirii pielii, medicul dezvăluie trei trucuri eficiente, ușor de aplicat acasă.

19 dec. 2023, 17:14
Adina Alberts dezvăluie trei trucuri simple pentru a scăpa de riduri. Ce trebuie să faci timp de trei luni VIDEO
Adina Alberts dezvăluie trei trucuri simple pentru a scăpa de riduri. Ce trebuie să faci timp de trei luni

Adina Alberts dezvăluie trei trucuri simple pentru a scăpa de riduri. Din fericire, există nenumărate soluții care ne pot ajuta în acest sens!

1. Exfolierea regulată a tenului

Primul pas recomandat este exfolierea regulată a tenului. Folosind un prosop de față înmuiat în apă călduță, zona feței este masată delicat pentru a stimula circulația sângelui și a conferi prospețime pielii. Această practică simplă, efectuată dimineața și seara, poate aduce un aport semnificativ la menținerea sănătății pielii. „Luăm un prosopel de față, disponibil în orice magazin, îl înmuiați în apă călduță. Frecționați zona feței, dar nu foarte tare. Masăm zilnic. Eu asta fac zilnic. Dimineața când mă trezesc, pielea devine îmbujorată, proaspătă, fragedă”, a transmis Adina Alberts pe Facebook.

Citeşte şi: Secrete de frumusețe pentru pielea matură: 8 trucuri pentru a estompa ridurile și a te bucura de un ten luminos și sănătos, indiferent de vârstă

2. Utilizarea leucoplastului pentru zonele cu riduri existente

Pentru zonele care prezintă deja riduri, Adina Alberts recomandă utilizarea leucoplastului. Prin aplicarea unei bucăți de leucoplast și lăsarea acestuia peste noapte, se poate obține un efect benefic, ajutând la întinderea pielii: „Luați o rolă de leucoplast din orice farmacie, rupeți fâșii de câțiva centimetri și le lipiți acolo unde simțiți că lucrurile se degradează. Sunt foarte benefice pentru zona intersprâncenoasă”.

3. Benzi elastice pentru menținerea fermității pielii

Un alt sfat valoros oferit de medic este utilizarea benzilor elastice, care pot fi fixate pe față și gât. Acestea, purtate peste noapte, contribuie la menținerea fermității pielii și previn formarea ridurilor. „Putem să folosim și benzi elastice care pur și simplu se fixează. Fixează pielea feței, a gâtului și se prind undeva sus, în vârful capului sau spatele capului, peste noapte, câteva ore”, spune Adina Alberts.

Citeşte şi: 7 trucuri de frumusete cu bicarbonat de sodiu. Cum sa-l folosesti ca sampon, deodorant sau exfoliant

Aceste trucuri simple, integrate în rutina zilnică, pot aduce beneficii semnificative pentru menținerea frumuseții și sănătății pielii în timp. Adina Alberts subliniază importanța constanței, afirmând că „veți vedea o diferență dacă veți face asta câteva luni la rând”.