Adina Alberts, un nou avertisment alarmant pentru români. Dezvăluiri-bombă despre Pfizer şi AstraZeneca

Adina Alberts a postat pe contul său de socializare un mesaj prin intermediul căruia care trage un semnal de alarmă privind companiile farmaceutice și locul pe care îl ocupă acestea în topul sponsorizărilor.

25 ian. 2021, 08:57
Adina Alberts, un nou avertisment alarmant pentru români. Dezvăluiri-bombă despre Pfizer şi AstraZeneca
Adina Alberts

Adina Alberts, avertisment pentru români! Cunsocutul medic susține că în topul celor mai mari companii farmaceutice din lume care a cheltuit cel mai mult pe sponsorizări medici și asociații de madici din România este Johnson&Johnson. Pe locul al treilea la același tip de sponsorizări s-ar afla Pfizer, care ar fi sponsorizat medici și asociații medicale române cu 3,5 milioane de lei. Pe de altă parte, AstraZeneca ar fi sponsorizat cu suma de 1,1 milioane de lei.

Adina Alberts, avertisment pentru români

Adina Alberts le cere românilorsa tragă singura concluziile, iar în comentariile postării a trecut și sursele acestor informații pe care le-a publicat. „În topul celor mai mari companii farmaceutice din lume, conform Wikipedia, pe locul întâi se află compania Johnson&Johnson, companie care a cheltuit pe sponsorizări medici și asociații de medici din România, nu mai mult de 550 000 de lei în 2019, conform anm.ro. Pfizer, care în clasamentul Wikipedia este pe locul 3, și care până în februarie anul trecut, în România avea 330 de angajați în două unități localizate în București și Cluj-Napoca, fabrica din Cluj fiind preluată ulterior de GSK , a sponsorizat cu aproximativ 3,5 milioane de lei medici și asociații de medici din România în 2019, de departe aceasta reprezentând cea mai mare sumă cheltuită în acest mod, referindu-mă aici la companiile care dezvoltă în prezent vaccinuri anticovid. AstraZeneca a sponsorizat în 2019, medici și asociații de medici din România cu doar cu 1,1 milioane lei. Concluziile… Vă invit să le trageți fiecare dintre dvs. Sursele le găsiți în comentarii”, scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Adina Alberts s-a infectat cu COVID-19. Tratamentul pe care l-a urmat soţia lui Viorel Cataramă

Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în 1996 și a lucrat timp de nouă ani la Spitalul Clinic de Urgență din București, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr. Este căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, împreună cu care are o fetiță.