Adina Buzatu, topless la piscină. Imaginea controversată a fost apreciată, dar şi taxată de fani: „De ce ţi-ai lăsat sânii la vedere”

Adina Buzatu a avut o apariţie incendiară la plajă, rar o vedem în asemenea ipostază. Celebra stilistă s-a fotografiat topless, la piscină, şi a publicat imaginea pe reţelele de socializare, spre bucuria multor fani. "Probabil ultima zi de plaja sezonul acesta si inca nu prea m-am bronzat", a scris vedeta la fotografie.

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 13:16

La cei 43 de ani pe care îi are, Adina Buzatu se poate mândri cu un fizic extraordinar, de ceva timp, stilista face mişcare în fiecare zi. Şi pentru că are ce arăta, Adina a făcut publică imaginea în care apare aproape goală, doar cu slipul de la costumul de baie. A, şi să nu uităm de pălărie! 🙂

Imaginea a fost apreciată de mii de fani, primind comentarii de apreciere, însă, vedeta nu a scăpat de mesajele răutăcioase. „De ce ţi-ai lăsat sânii la vedere/ Ooo, uau!!!!!! Perfectiune, frumos, finețe, delicatețe, impecabil…asta vad ! O zeiță a frumuseții și bunului gust!!!!„, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Adina Buzatu spăla parbrize la 14 ani, „Vă rog să nu râdeţi” 

Deși nu provine dintr-o familie modestă, iar banii nu i-au lipsit niciodată, celebra stilistă a făcut dezvăluiri neașteptate din copilăria ei. La vârsta de 14 ani, Adina Buzatu spăla parbrize și nu îi este rușine să recunoască asta acum.

Adina Buzatu a povestit într-un interviu pentru ‘Acces direct’ despre copilăria ei, dar a dezvăluit cum la 14 ani a început să spele parbrize, câștingând bani frumoși în urma muncii sale, scrie viva.ro. Stilista vedetelor nu provenea dintr-o familie săracă, mama ei era director de liceu, iar tatăl ei avea o funcție foarte importantă. Mai mult, Adina Buzatu la vârsta de 16 ani avea șofer pe care îl plătea din banii pe care îi câștiga. În vara anului 90, stilista vedetelor făcea într-o zi cam 1500 de lei pentru două ore, iar mama ei avea un salariu de 6000 de lei.

Citeşte şi Adina Vălean nu mai candidează la europarlamentare, dar nu exclude o candidatură pentru Parlamentul României

La 14 ani spălam parbrize. Vă rog să nu râdeţi, acum e toată lumea pe stradă şi spală parbrize. Când spălam eu parbrize, nu spăla nimeni. Am fost prima în România. Mama era director de liceu, tata avea o funcţie importantă, iar eu spălam parbrize. Aveam menajeră acasă. Pe zi făceam cam 1500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție.’, a spus Adina Buzatu.