Adina, „păpuşa de la Glina”: drumul de la sărăcie la statutul de model GALERIE FOTO

Chiar dacă nu a ajuns încă la statutul de model profesionist, Adina, fetița de 13 ani care trăia la limita subzistenței în urmă cu numai câțiva ani, lângă groapa de gunoi Glina, promite astăzi să aibă un viitor strălucit, informează viva.ro.

31 dec. 2019, 11:41

Fetița de numai 13 ani este cu adevărat frumoasă și a bifat deja primul pictorial de modă profesionist, pentru numărul de ianuarie al revistei VIVA!

În decembrie 2016, jurnaliștii de la Libertatea scriau pentru prima dată despre familiei Asăvoaie, care locuia foarte aproape de groapa de gunoi Glina, în condiții greu de imaginat. Cu toate acestea, era imposibil să nu remarci frumusețea copiilor acestei familii, rămași fără tată, doar în grija mamei. La acel moment, donațiile i-au ajutat pe membrii familiei să treacă peste iarna din acel an.  

Mama celor 4 copii lucrează și astăzi ca femeie de serviciu și-și întreține familia. 

Adina însă, fetița de 13 ani, a devenit o adolescentă frumoasă și cochetează cu ideea unei cariere de modelling.  Fetița a fost aleasă pentru pictorialul de modă din luna ianuarie a revistei VIVA!, numai că Adina nu este la prima experiență de acest gen, ea a participat și la un festival de modă, în urmă cu numai câteva luni.

În fața aparatelor de fotografiat, Adina s-a comportant ca o veritabilă profesionistă: a fost elegantă, sigură pe ea, a zâmbit, a părut sigură pe sine. Rămâne de văzut dacă viitorul va confirma începutul de drum promițător.

 

Citește și:

Sultana Hurrem din serialul turcesc Suleyman Magnificul, de nerecunoscut la 36 de ani FOTO