Adina Postelnicu, dezvăluiri despre relația cu Glance, iubitul cu 11 ani mai tânăr

Adina Postelnicu a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul mai tânăr cu 11 ani, recunoscând că diferența de vârstă a speriat-o la început.

10 mart. 2023, 21:02
Adina Postelnicu, dezvăluiri despre relația cu Glance, iubitul cu 11 ani mai tânăr
Adina Postelnicu, despre relația cu Glance

Adina Postelnicu, în vârstă de 44 de ani, a vorbit, într-un interviu pentru unica.ro, despre relația sa cu Glance, iubitul și tatăl copilului ei, mai tânăr cu 11 ani. Aceasta a recunoscutcă diferența de vârstă a speriat-o la început, dar cu trecerea timpului a depășit această teamă.

Cântăreața a vorbit despre copilăria ei și despre sora ei, Roxana, și a dezvăluit că mama ei nu a lăsat-o niciodată să facă muzică, dar în cele din urmă a reușit să o convingă că asta e vocația ei.

„Roxana este aerul pe care îl respir. Făceam multe tâmpenii pe care n-ar fi trebuit să le facem la vârsta aia. Dar tot cu verișoara mea le făceam pe cele mai rele, cu ea am fumat prima dată. Ne-am făcut niște țigări din tutun și ziar și era să leșinăm la prima încercare. Sora mea era invidioasă pe prietenele mele așa că le turna apă în încălțări mereu, ca să-i acord ei toată atenția.

Ne mai și băteam când eram mici. Mie îmi plăcea să o necăjesc, recunosc. Mă urcam în pătuțul ei, îi scoteam suzeta din gură numai ca să o fac să plângă și s-o pot lua apoi în brațe, s-o pup. Când ne certam mai tare, Roxana nu mă mai lăsa să intru în camera așa că la 2, 3 luni spărgeam geamul și ai mei erau disperați”, a povestit Adina Postelnicu.

Citește și: Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”

Artista își amintește că în perioada școlii era poreclită Ștefan cel mic și că prima oară s-a îndrăgostit la vârsta de 5 ani.

„Mi se spunea Ștefan cel Mic, aveam părul foarte des și ondulat, ca al lui Ștefan cel mare, și prin clasa a VII-a mă băteam cu toți copiii. În liceu însă am avut altă poreclă, din cauza sânilor, așa că purtam mereu pulovere largi pentru că băieții erau mai obraznici. Până la urmă, inevitabil, ajugeam să mă bat cu ei, dar doar până în clasa a VIII-a, apoi m-am mai maturizat și eu.

Cred că aveam 5 ani și m-am îndrăgostit de soțul verișoarei mamei mele. Și acum îmi aduc aminte că mă uitam la el ca la soare”, mai spune Adina

Adina Postelnicu și-a dorit de mică să facă muzică, dar mama ei nu a susținut-o prea mult, așa că mergea la repetiții pe ascuns.

„Cânt de la grădiniță, în toate pozele sunt cu gura până la urechi, cântând. Dar serios m-am apucat prin clasa a V-a, când am mers la Clubul Elevilor, în paralel făcând și dansuri, toate astea până în clasa a 12-a. Mama nu m-a lăsat să fac muzică deloc. Mi-a spus din start că nu este o prioritate. Nu m-am lăsat, ea știa că sunt la joacă și eu eram la Club și învățăm să cânt.

În clasa a IX-a am participat la primul meu concurs, în Vaslui, și mama nu a știut. A două zi am apărut în ziarul local, luasem locul 2 și toată lumea venea s-o felicite pe mama la serviciu. M-a certat foarte rău și 2 săptămâni nu am avut voie să ies nicăieri.

În clasa a XII-a a mers cu mine la primul concurs în afara orașului, am fost la ‘Ursulețul de aur’, la Baia Mare. Și din acel moment m-a susținut, am venit la București la facultate și a fost alături de mine în tot ce mi-am propus să fac”, a adăugat vedeta.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor. ”Nu o să ne stea nimeni în față”

Adina Postelnicu este împreună cu Glance de 10 ani

Artista a vorbit despre Glance, iubitul ei mai tânăr cu 11 ani, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani.

„La început lumea a fost sceptică în privința relației noastre, dar iată că au trecut 10 ani și încă suntem împreună. În primă fază am fost nițel speriată, mă gândeam că poate-i plac cluburile și viața de noapte. Cu timpul am descoperit că avem aceleași hobby-uri, ne place să ne plimbam, mergem în vacanță doar noi doi, fără gașcă. Muzica ne-a legat foarte tare, mai ales că sunt și managera lui. Țin minte că primul featuring cu el l-am avut când avea 18 ani și nu prea l-am băgat în seamă.

Totul a venit natural. El ieșise dintr-o relație, eu din alta. Am început să vorbim și s-a legat o prietenie frumoasă, ne plângeam unul altuia, așa a început povestea noastră. La vreun an ne-am dat seama că ne îndrăgostiserăm unul de altul.

În ciuda faptului că există o diferența de vârstă între noi, Glance este un bărbat matur și un tată foarte bun. Provenind și dintr-o altă religie lucrurile stau altfel, ei își doresc de tineri familie și copii, nu sunt genul să bată câmpii. Sunt foarte dedicați și asta mi-a plăcut cel mai mult”, a mai spus Adina Postelnicu.