Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor. ”Nu o să ne stea nimeni în față”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să plece în aventura vieții lor. Vedetele au primit propunerea de a participa la următorul sezon America Express și abia așteaptă să își testeze limitele.

10 mart. 2023, 16:11
Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor. ”Nu o să ne stea nimeni în față”
Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor. Nici bine nu s-a încheiat acest sezon al emisiunii America Express că deja s-a afla cine sunt o parte dintre viitorii concurenți din sezonul următor.

Citește și Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit. Tavi Clonda a ajutat-o: „Este ca un pact între noi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă în aventura vieții lor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se numără printre viitorii concurenți ai noului sezon America Express.

Tavi Clonda a dezvăluit că producătorii emisiunii au lansat deja propunerea de a participa la următorul sezon și că în aceste momente, Gabriela Cristea caută să găsească un înlocuitor care să îi modereze emisiunea.

Artistul a transmis că este convins că el și soția sa vor face o echipă foarte puternică, capabilă să învingă restul concurenților.

”De abia aștept să merg la America Express. Îmi doresc să particip împreună cu soția mea, desigur. Am ceva emoții, trebuie să vedem dacă pe ea o lasă să meargă, e mai greu când ai emisiune zilnică,  LIVE. Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți, suntem competitivi, sinceri, ne cunoaștem foarte bine, ne știm calitățile și defectele, știm când să lăsăm fiecare de la noi, dar și când să-l completăm pe celălalt. Nu o să ne stea nimeni în față, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor că face orice, doar să nu o bage în apă mare și să nu mănânce scârboșenii. Asta e, o să pierdem probabil proba asta. Dar o să câștigăm altele. La Survivor nu m-aș duce, acolo e crunt, mult prea dificil”, a declarat Tavi Clonda, potrivit cancan.

 Gabriela Cristea vrea să slăbească

În tot acest timp, Gabriela Cristea vrea să mai scape de câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea ideală. Prezentatoarea TV a spus că  este un proces foarte dificil, care nu-ți dă satisfacție și rezultate imediate, însă este pe drumul cel bun.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.

Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit Viva.ro.

Citește și Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vând casa. Anunțul făcut de prezentatoare: „Mă opresc aici”