ADIO, dar rămân cu tine! BIANCA DRĂGUŞANU a ameninţat că se SINUCIDE. Ce decizie a luat VICTOR SLAV

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav pare iminent, însă fosta asistentă TV nu pare să se împace cu despărţirea. Pentru a-l convinge pe Victor să-i mai acorde o şansă, Bianca Drăguşanu a ameninţat că se va sinucide, pentru că viaţa fără el nu are rost, susţin apropiaţi ai cuplului. De teamă că roşcata ar putea face un gest extrem, Victor se pare că a cedat şi, chiar dacă este decis să pună capăt mariajului, ar fi dispus să îi rămână alături.

RomaniaTV.net
11 ian. 2014, 14:28

Nici lacrimile amare, nici regretele, nici scuzele nu l-au convins pe Victor Slav să o ierte pe Bianca Drăguşanu după escapada de la Paris cu Adrian Cristea. Totuşi, prezentatorul de la meteo pare să fi cedat atunci când roşcata a dat de înţeles că ar putea merge până la sinucidere, dacă el o va părăsi, scrie libertatea.ro, citând apropiaţi ai cuplului.

Sursa citată notează că Victor a luat de bune ameninţările Biancăi, mai ales că aceasta a mai dat dovadă de labilitate psihică şi în trecut. Câteva prietene stau alături de ea zi şi noapte, pentru a se asigura că roşcata nu va face vreun gest nebunesc.

Bianca a luat o supradoză de pastile, în 2001

Bianca Drăguşanu a recunoscut, în urmă cu treisprezece ani, la fosta emisiune „Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, că este impulsivă şi că a apelat adesea la gesturi disperate pentru a-şi recuceri iubitul de atunci, pe Mihai Mătuşoiu: „Am devenit şi isterică. Spărgeam tot. Da, mi-am făcut şi singură rău. Am luat Diazepam, am stat şi prin spitale. Pe câte nu le-am păruit din cauza lui”, povestea Bianca pe canapeaua lui Mircea Radu.

Divorţul este iminent

Deşi i-ar fi promis Biancăi că va mai da o şansă relaţiei, Victor Slav este decis să intenteze divorţ. Pe de o parte pentru a se asigura că, dacă lucrurile nu vor merge va putea pleca fără să mai stea prea mult pe gânduri, pe de altă parte pentru a-şi apăra orgoliul, după infidelitatea roşcatei.

Potrivit CanCan.ro, prezentatorul TV i-a cerut avocatului său să deschidă acţiune de divorţ în instanţă, întrucât Bianca refuză despărţirea pe cale amiabilă, la notar.

Potrivit surselor citate de CanCan.ro, Victor nu vrea să-i lase Biancăi numele de Slav. Dar cu toate acestea, îi va ceda tot ce au obţinut la nuntă – banii şi darurile.