Adio Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu i-ar fi dat papucii afaceristului, după ce a aflat că bărbatul s-ar fi îndrăgostit de o antrenoare de fitness

Adio Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu l-ar fi părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău, după ce ar fi aflat că afaceristul ar fi îndrăgostit până peste cap de o antrenoare de fitness.

20 dec. 2023, 14:28
Adio Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu i-ar fi dat papucii afaceristului, după ce a aflat că bărbatul s-ar fi îndrăgostit de o antrenoare de fitness

Se pare că Bianca Drăgușanu a pus stop relației cu Gabi Bădălău, după ce ar fi aflat că bărbatul s-ar fi îndrăgostit lulea de o antrenoare de fitness.

Citește și Cum produce Bianca Drăgușanu 5.000 de euro lunar fără să se ridice din pat. Gabi Bădălău nu face parte din această ecuație

Între cei doi nu s-ar fi înfiripat încă o poveste de dragoste, tocmai pentru că antrenoarea vrea să îl întâlnească pe afacerist doar în sala de sport.

Când a aflat de intențiile iubitului ei, Bianca a decis să pună stop.

Nici bine nu s-au împăcat după cearta de la începutul lunii decembrie, că a apărut o nouă dramă în telenovela de trei ani în care personajele principale sunt Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

Blonda nu poate accepta nici relația pe care o au în prezent Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și a anunțat că nu vrea să stea în calea fericirii lor.

Se pare că diva s-ar fi despărțit de afacerist în urmă cu o săptămână, iar la mijloc ar fi o tânără de 28 de ani, instructor de fitness, care lucrează chiar la sala de sport unde merg cei doi.

Diva ar fi aflat că lui Bădălău i s-ar fi aprins călcâiele după antrenoarea de fitness și a decis să-l pedepsească părăsindu-l din nou, potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu s-a enervat doar la gândul ca iubitul ei să aibă sentimente pentru o altă femeie pentru că, în fapt, nu s-a întâmplat nimic, deocamdată, cu antrenoarea de fitness. Tânăra respectivă i-ar fi refuzat avansurile afaceristului din Giurgiu, potrivit Cancan.ro.

Printre altele, diva a vorbit, pe Instagram, despre biserică, de unghii roase și de „Povestea noastră”, elemente care trimit cu gândul la fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu are concurență

Însă nici fosta soție a lui Gabi Bădălău nu a trecut cu vederea cele spuse de Bianca, astfel că a pus-o pe blondină pe jar de-a dreptul.

Claudia Pătrășcanu este convinsă că îl poate face pe Gabi Bădălău să se întoarcă la ea, dacă își propune asta, și a declarat că nici un bărbat nu rezistă dacă o vede pe mama copiilor lui în lenjerie sexy.

„Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy! Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat!

Dau fiori! Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!”, a fost declarația Claudiei Pătrășcanu.

Citește și Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu amanta lui Gabi Bădălău pentru a câștiga custodia copiilor. Cum s-au răzbunat cele două femei pe milionar: „Am depus la instanță toate cheltuielile cu ea, toate mesajele de când a plecat de acasă”

Bianca Drăgușanu a luat foc după această declarație și a decis să-l părăsească pe Gabi Bădălău.

„Vizavi de dorințele ei în ceea ce îl privește pe tatăl copiilor, eu n-am stat și nu stau în calea fericirii lor, iar dacă aceasta este și dorința domnului Bădălău, din acest moment, se poate considera un bărbat singur!”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit Cancan.ro.