Cum produce Bianca Drăgușanu 5.000 de euro lunar fără să se ridice din pat. Gabi Bădălău nu face parte din această ecuație

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum produce 5.000 de euro, fără să se ridice din pat, din venituri pasive. Vedeta are un apartament în Dubai pe care îl închiriază.

16 nov. 2023, 23:08
Cum produce Bianca Drăgușanu 5.000 de euro lunar fără să se ridice din pat. Gabi Bădălău nu face parte din această ecuație
Cum câștigă Bianca Drăgușanu 5.000 de euro lunar fără să se ridice din pat

În urmă cu un an, Bianca Drăgușanu a cumpărat un apartament în Dubai, pe care nu a apucat să îl vadă până acum, dar urmează să petreacă Crăciunul și Revelionul acolo, alături de fiica ei Sofia și mama sa.

Citește și: Biancăi Drăgușanu i-au rămas sânii mari. Vedeta urmează să-și micșoreze bustul: „Sunt o regină a operațiilor estetice, că sunt asumată și recunosc”

„Mi-am cumpărat un apartament în Dubai, acum un an de zile, pe care eu nu l-am văzut. Și e gata apartamentul. Trebuia să mă duc să-l văd de 10 ori până acum și nu m-am dus. Și-mi doresc ca de Crăciun și de Revelion să plec cu mama și cu Sofia acolo”, a declarat vedeta, pentru Cancan.ro.

Citește și: Cât costă să intri în patul Biancăi Drăgușanu. Suma enormă cerută pentru o noapte la Dubai

Bianca Drăgușanu spune că, în acest moment, nu are de gând să se mute definitiv în Dubai. Aoartamentul  îl închiriază, iar această investiție îi aduce lunar în conturi minim 5.000 de euro.

 „L-am luat pentru investiție. De fiecare dată când o să merg în Dubai, posibil să locuiesc sau nu acolo, asta nu înseamnă că nu stau mai mult de o săptămână acolo. În rest, el va intra în Airbnb, la închiriat. Este un apartament într-un hotel și l-am luat ca investiție, pe lună trebuie să îmi aducă mie niște bani frumoși. Fie că mă ridic sau nu mă ridic din pat, mie îmi vin minim 5000€ pe lună, din apartamentul pe care l-am cumpărat în Dubai acum un an”, a adăugat vedeta.