Adio, România! Mesajul unui fost căpitan al naţionalei pentru fotbalul din ţară

Are 28 de ani, joacă în Premier League şi spune că naţionala României şi, în general, fotbalul românesc, sunt capitole încheiate pentru el.

RomaniaTV.net
20 mart. 2012, 16:55
Adio, România! Mesajul unui fost căpitan al naţionalei pentru fotbalul din ţară

De la meciul cu San Marino, din 10 august 2011, când a fost dat afară din cantonament, Gabi Tamaş a ieşit din circuitul echipei naţionale, dar acest lucru nu-l deranjează câtuşi de puţin. Ba chiar se simte foarte confortabli în Anglia, la West Bromwich Albion. Deşi prinde doar din când în când postul de titular, jucătorul nici nu vrea să mai audă de România şi fotbalul ei.

Fost purtător al banderolei de căpitan al naţionalei, Gabi Tamaş a fost foarte tranşant într-o declaraţie făcută la Digi Sport. „Sunt multe interese la mijloc, sunt multi oameni care vor răul fotbalului românesc. Eu nu m-am simţit respectat în România, nici de presă, de nimeni. Pot să spun adio, România! Nu mă gândesc să mă mai întorc în fotbalul din ţară. Nici nu mi-e dor de casă. O sa le fac cu mâna tuturor de aici, din Anglia, de pe Old Trafford!„, a spus Gabi Tamaş.

Fotbalistul are 28 de ani şi s-a transferat în străinătate în anul 2003, de la Dinamo. A evoluat la formaţiile Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo şi Auxerre, iar din 2010 joacă la West Bromwich Albion. În două rânduri (sezoanele 2004-2005 şi 2008-2009) a fost împrumutat la Dinamo. La echipa naţională a evoluat în 57 de meciuri şi a marcat trei goluri.