Adio, Steaua! Laurenţiu Reghecampf este în negocieri avansate cu o echipă din provincie

Nicolae Robu, primarul Timişoarei a confirmat că se află în negocieri avansate cu fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, pentru preluarea nou-promovatei în Liga 1, ACS Poli Timişoara.

22 mai 2015, 06:37
Adio, Steaua! Laurenţiu Reghecampf este în negocieri avansate cu o echipă din provincie

Laurenţiu Reghecampf a purtat în ultimele zile mai multe runde de negocieri pentru preluarea nou-promovatei ACS Poli Timişoara, în condiţiile în care actualului antrenor, Dan Alexa, îi expiră contractul la finalul sezonului. Potrivit ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor, chiar primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a confirmat să se află în negocieri avansate cu Reghe.

Citeşte şi Reghecampf, deranjat de dezvăluirile lui Gigi Becali: Nu pot să cred, nici un om serios n-ar face asta

Deşi la întoarcerea din Golf s-a zvonit că Reghecampf va reveni pe banca Stelei, şansele ca acest lucru să se întîmple sunt tot mai mici, mai ales că Gigi Becali şi-a făcut publice preferinţele, el dorindu-i ca antrenori pe Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi.

Totodată, într-un interviu acordat zilele trecute, Gigi Becali a minimalizat performanţele lui Reghe ca antrenor la Steaua, afirmând că acesta a avut rezultate bune ca urmare a faptului că patronul i-a pus la dispoziţie jucători foarte valoroşi.