Adio vacanţe la ski în Bulgaria! Ţara a înregistrat un nou record de cazuri COVID şi a fost introdusă în zona galbenă

Bulgaria au înregistrat marţi un nou număr record de infectări cu virusul SARS-CoV-2. Autorităţile de la Sofia au anunţat 2.427 de noi infectări în 24 de ore. De asemenea, 51 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit. Numărul pacienţilor internaţi la ATI a ajuns la 180. În aceste condiţii, Bulgaria a fost introdusă pe lista ţărilor pentru care, la revenirea în România, se impune carantina la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 10:05
Adio vacanţe la ski în Bulgaria! Ţara a înregistrat un nou record de cazuri COVID şi a fost introdusă în zona galbenă

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, luni seară, lista ţărilor/ zonelor GALBENE cu risc epidemiologic ridicat, care intră în vigoare începând cu data de 3 noiembrie. Persoanele care vin în România din aceste zone „galbene” intră în carantină pentru 14 zile.

Zonele galbene, la 3 noiembrie 2020 sunt: Andorra, Belgia, Cehia, Luxemburg, Polinezia Franceză, Slovenia, Armenia, Elveţia, Liechtenstein, Franţa, Olanda, Croaţia, Georgia, Guam, Slovacia, Polonia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, Austria, Muntenegru, San Marino, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Macedonia de Nord, Argentina, Gibraltar, Malta, Iordania,  Ungaria şi Bulgaria.