Adjunctul Poliţiei din Medgidia, cel mai înfocat suporter al Stelei VIDEO

Pasiunea pentru Steaua nu are limite pentru unii suporteri. Numărul doi în Poliţia din Medgidia şi-a vopsit casa în roşu şi albastru, iar cele două trofee europene câştigate până acum de Steaua - Liga Campionilor şi Supercupa Europei - sunt desenate la loc de cinste pe peretele casei.

RomaniaTV.net
14 mart. 2013, 14:10

Pasiunea pentru Steaua a adjunctului Poliţiei din Medgidia, comisarul şef Ion Ioniţă, s-a născut de când era mic copil. Acum patru ani a decis să arate tuturor ce mult înseamnă Steaua pentru el şi şi-a vopsit casa în culorile echipei.

De mic copil, când Steaua a avut multe rezultate, ne-a rămas în memorie. Am reuşit, de pe un fanion, să facem cele două cupe internaţionale, iar în acest an intenţionam să redecorez casa. Însă mai am tăria să aştept o lună pentru a pune lângă această vitrină de trofee şi o cupă a UEFA League„, spune Ion Ioniţă.

CITEŞTE ŞI: Alarmă de INCENDIU la hotelul în care este cazată Steaua la Londra. Mihai Stoica: E cam ciudat

Vecinii poliţistului vor să-i urmeze exemplul şi să-şi picteze şi ei casele. „Casa e foarte frumoasă, aşa trebuie să fie la un om care ţine cu Steaua. Şi urmează şi la mine. Deocamdată e albastră„, spune o vecină.

Poliţistul regretă că nu a putut ajunge în Anglia, dar promite o atmosferă incendiară în barurile din Medgidia la meciul Chelsea – Steaua, din manşa secundă a optimilor Ligii Europa. În tur, Steaua a câştigat, la Bucureşti, cu 1-0, gol Raul Rusescu, din penalty.