Administraţia Prezidenţială: Povestea Liei Olguţa Vasilescu este neverosimilă. Nu îl cunoaşte personal pe Klaus Iohannis

Administrația Prezidențială a transmis, marţi, că povestea primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cu privire la președintele Klaus Iohannis este neverosimilă, arătând că aceasta nu-l cunoaște pe șeful statului. Edilul a declarat că procurorii DNA i-au cerut în timpul anchetei să facă denunţuri împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

19 iul. 2016, 17:11
Administraţia Prezidenţială: Povestea Liei Olguţa Vasilescu este neverosimilă. Nu îl cunoaşte personal pe Klaus Iohannis

„Povestea doamnei Lia Olguța Vasilescu este neverosimilă. Nu îl cunoaște personal pe președintele României, l-a văzut doar în fotografii. Doamna Vasilescu nu poate să vehiculeze astfel de povești„, se arată în punctul de vedere transmis de Administraţia Prezidenţială.

Lia Olguța Vasilescu a declarat, marți, că unui dintre procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie a întrebat-o dacă vrea să facă un denunț împotriva lui Klaus Iohannis.

În momentul în care m-am prezentat la DNA pentru a mi se comunica că mi se pune sechestru pe bunuri, pe bunuri pe care nu le am, doar pe conturi, procurorul mi-a spus că a văzut la televiziune faptul că mai sunt cazuri de genul acesta în România, adică de primari care au cerut unor sponsori să reabiliteze fațadele din centrele istorice, și m-a rugat să fac un denunț, m-a întrebat: Vreți să faceți un denunț? Și eu am întrebat: Împotriva cui? Păi, împotriva lui Klaus Iohannis, de exemplu, dacă dvs credeți că sunt aceleași fapte ca și în dosarul dvs„, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Nu mi s-a promis nimic, (…) am spus categoric nu unui denunț, în primul rând pentru că eu nu am făcut nimănui răi și în al doilea rând pentru că mie mi se pare că ceea ce am făcut și eu și Klaus Iohannis ca și alți primari este perfect legal, din moment ce există legea sponsorizării„, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

CITEŞTE ŞI: Rechizitoriu DNA: Lia Olguţa Vasilescu a conştientizat că poziţia sa de influenţă este dată de funcţia politică


loading...