Administrator de firmă, cercetat penal pentru deversarea de deşeuri periculoase în reţeaua de canalizare

O femeie, administrator al unei firme de fabricare a articolelor din sticlă din municipiul Buzău, este cercetată penal pentru deţinerea ilegală de substanţe toxice, precum şi pentru deversarea de deşeuri periculoase, provenite din procesul de producţie, în sistemul de canalizare al oraşului.

23 oct. 2013, 16:16
Administrator de firmă, cercetat penal pentru deversarea de deşeuri periculoase în reţeaua de canalizare

„În urma controlului, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu ofiţeri de investigare a fraudelor şi poliţişti de proximitate, au stabilit că administratoarea, în vârstă de 55 ani, din municipiul Buzău, a deţinut fără drept substanţe toxice şi foarte toxice. Totodată, femeia a folosit şi deversat deşeuri periculoase, provenite din procesul de producţie, în sistemul de canalizare, fără a-şi lua măsuri de contractare a unei firme specializate în neutralizarea unor astfel de substanţe”, a declarat, pentru Agerpres, agentul principal Anca Bratosin, de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit pe numele administratoarei firmei dosar penal, iar substanţele toxice au fost indisponibilizate până la definitivarea cercetărilor.

Citeşte şi Tone de deşeuri periculoase, descoperite de poliţişti la Popeşti-Leordeni