ADMIRAL Cazinou lansează noi promoții! Fii pe fază!

Participă la cea mai incitantă competiție “Bătălia Sloturilor”. Super-sloturi de la NOVOMATIC, EGT, Netent și Pragmatic Play îsi disputa supremația iar TU ești cel care decide câștigătorul!

22 mart. 2023, 16:36
ADMIRAL Cazinou lansează noi promoții! Fii pe fază!

Primăvara aceasta culegi roadele pe admiral.ro! Lansăm noi promoții unde punem la bătaie câștiguri garantate! Am decis ca zilele de Luni să le dedicăm revendicării câștigurilor, astfel dăm startul de săptămâna viitoare la ADMIRAL Deal, tu te joci săptămânal iar noi te răsplătim! Pentru orice depunere făcută cu o săptămână anterioară primești garantat un beneficiu, iar extra dacă faci o depunere, Duminica suplimentăm beneficiul.

Luni și Miercuri ai locul rezervat la Turneele Admiral! Te surpindem zilnic cu 20 de premii!  Poți să concurezi împotriva altui jucător, acumulezi puncte într-un joc și câștigi premii în baza clasamentului final. Hai cu noi în cea mai tare întrecere!

Participă la cea mai incitantă competiție “Bătălia Sloturilor”. Super-sloturi de la NOVOMATIC, EGT, Netent și Pragmatic Play îsi disputa supremația iar TU ești cel care decide câștigătorul! Pariază pe slotul preferat în perioada Promoției și dacă va ieși câștigător vei fi răsplătit. Chiar dacă nu te numeri printre câștigători, primii 10 participanți la concurs care au miza cea mai mare pe jocul care a pierdut Promoția, primești extra beneficii.

Creează-ți contul acum și îți oferim un pachet generos de bun venit pentru cazinou. Sau plasează biletul de pariu câștigător pentru evenimente live sau prematch la peste 100.000 evenimente. Hai pe admiral.ro!