ADMITERE FACULTATE 2012. Aglomeraţie la înscriere la ASE. Trei tineri au leşinat VIDEO

Sute de tineri s-au îngrămădit să-şi depună dosarul de înscriere la facultate. Este al doilea an în care candidaţii pot fi admişi pe baza notelor de la Bacalaureat la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Din cauza emoţiilor şi a căldurii, trei tinere au leşinat în timp ce stăteau la coadă. Noroc că n-a fost grav. Ambulanţa plătită să vină în zonă a fost trimisă fără personal.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 09:02
ADMITERE FACULTATE 2012. Aglomeraţie la înscriere la ASE. Trei tineri au leşinat VIDEO

La Academia de Studii Economice Bucureşti, înscrierile pentru programele de licenţă la forma de învăţământ la distanţă au început luni, 16 iulie, iar cele pentru învăţământul cu frecvenţă sunt programate în perioada 17-21 iulie, potrivit site-ului instituţiei. Trei tinere au leşinat în timp ce stăteau la coadă.

„În cazul în care există mai mulţi candidaţi cu aceeaşi medie cu cea a ultimului loc finanţat, aceştia vor fi departajaţi aplicându-se, în ordine, următoarele criterii: 1 – nota obţinută la proba scrisă la limba şi literatura română/maternă de la examenul de bacalaureat; 2 – nota obţinută la proba orală la limba şi literatura română/maternă de la examenul de bacalaureat. În cazul în care există mai mulţi candidaţi cu punctaj general egal cu cel al ultimului loc repartizat la taxă, vor fi toţi admişi”, se precizează în metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere.

ASE Bucureşti are disponibile, la cele 11 facultăţi ale sale, 2.700 de locuri.