Admitere facultate 2021. O universitate din România atrage elevii cu abonamente la sală şi mese la restaurant

Admitere facultate 2021. O universitate din România atrage elevii cu abonamente la sală şi mese la restaurant. Campania iniţiată de conducerea universităţii gălăţene se numeşte „Tu te înscrii, noi te premiem”.

22 iun. 2021, 13:44
Admitere facultate 2021. O universitate din România atrage elevii cu abonamente la sală şi mese la restaurant
Admitere facultate 2021

Admitere facultate 2021. Cei admişi anul acesta la cursurile UDJ vor participa la o tombolă, iar câştigătorii vor primi pixuri cu laser pointer, vouchere cu un abonament de o lună de zile la o sală de fitness sau cinci mese de două persoane, cină sau prânz la un restaurant din Galaţi.

Premiul cel mare este o excursie la munte pentru două persoane. În plus, în premieră în acest an, pentru absolvenţii de liceu proveniţi din mediul rural, conducerea universităţii gălăţene a pregătit, la semnarea contractului de student, câte un „Kit al Studentului”, în valoare de 2.500 de lei, care conţine un laptop, un rucsac şi rechizite, potrivit Mediafax.

Admitere facultate 2021. Care sunt programele de studii la ASE

Ne apropiem cu pași repezi de Admiterea la facultate din acest an, iar ASE are oferte speciale pentru elevi.

Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de licenţă peste 6500 de locuri, dintre care aproape jumătate sunt finanțate de la bugetul de stat.

Citeşte şi: Admitere liceu 2021. Care sunt cele mai bune licee din Bucureşti

Înscrierile au loc ONLINE în perioada 09–16 iulie a.c. Toate documentele de concurs se vor încărca pe platforma admitere.ase.ro, selectând opțiunile pentru programele de studii alese. Plata taxei de înscriere se poate face direct online, în cadrul procesului de înscriere.

Concursul de admitere constă din:

• eseul motivațional;
• testul de competenţă lingvistică, susținut online, pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină și Limbi moderne aplicate și nu au certificate de competență lingvistică, recunoscute de ASE (detalii);
• media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii liceale (30%).
ASE vine cu o ofertă de 35 de programe universitare de licenţă la învăţământul cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă