ADMITERE LICEU 2012. Elevii din provincie admişi în Capitală se înscriu la un centru special

Candidaţii proveniţi din alte judeţe care vor să fie admişi la unul dintre liceele bucureştene vor completa, în intervalul 5 - 8 iunie, fişele de înscriere, într-un centru special amenajat de la Şcoala nr. 1 "Sf. Voievozi" din sectorul 1, anunţă Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 13:02
ADMITERE LICEU 2012. Elevii din provincie admişi în Capitală se înscriu la un centru special

Perioada de înscriere este prevăzută în calendarul admiterii în clasa a IX-a, învăţământ preuniversitar de stat, pentru anul şcolar 2012-2013, aprobat prin ordin al ministrului Educaţiei.

Vezi cum se completează FIŞA DE ÎNSCRIERE

Comisia Municipală anunţă că, pentru optimizarea activităţii de organizare a admiterii celor care provin din alte judeţe, candidaţii se vor prezenta la centrul special de înscriere cu fişa de înscriere eliberată de unitatea şcolară absolvită de candidat, care va avea număr de înregistrare şi ştampilă, buletin de identitate sau carte de identitate (original şi copie xerox), număr de telefon pentru eventuale comunicări. Candidaţii vor fi însoţiţi, la înscriere, de părinte sau de tutore.

Astfel, opţiunile din fişele de înscriere ale candidaţilor din alte judeţe vor fi completate la centrul special de înscriere, nu la şcoala de provenienţă, potrivit ISMB.

În vederea completării opţiunilor pentru unităţile de învăţământ din Bucureşti, candidaţii vor beneficia la centrul special de înscriere de la Şcoala „Sf. Voievozi” de prezenţa unui profesor consilier şi vor avea la dispoziţie, pentru consultare, broşura „Admiterea în clasa a IX-a învăţământ preuniversitar de stat 2012-2013”.

Înscrierea candidaţiilor şi completarea opţiunilor vor fi realizate conform programului afişat şi la centrul special de admitere de la Şcoala „Sf.Voievozi”, respectiv joi şi vineri între orele 9.00 şi 19.00, sâmbătă şi duminică între 9.00 şi 16.00.

Citeşte şi Topul 10 CELE MAI BUNE LICEE din ţară

Sâmbătă, duminică şi luni va avea loc verificarea fişelor editate pe calculator, a precizat sursa citată.

Elevii bucureşteni, inclusiv cei din promoţiile anterioare, care vor să se înscrie la admiterea într-un liceu din Capitală îşi vor completa fişele de înscriere la şcoala unde au terminat clasa a VIII-a.