ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea computerizată în BUCUREŞTI: Nouă elevi de nota 10, cinci sunt din PROVINCIE

EDU.RO: Admitere la liceu 2014 după repartizarea computerizată, pe EDU.RO. Absolvenții de clasa a VIII-a care au susținut EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 pot afla de pe EDU.RO la ce liceu au fost repartizaţi. În Bucureşti, nouă elevi au intrat cu media 10 la liceu, dintre aceştia cinci fiind din provincie.

14 iul. 2014, 12:51
ADMITERE LICEU 2014. Repartizarea computerizată în BUCUREŞTI: Nouă elevi de nota 10, cinci sunt din PROVINCIE

ADMITERE LICEU 2014 EDU.RO. Cei cinci elevi din provincie care au fost repartizaţi la liceele din Bucureşti cu media 10 sunt din judeţele Teleorman, Galaţi, Olt şi Giurgiu. Ceilalţi patru elevi de 10 sunt din Bucureşti.

Aceştia au fost repartizaţi la Colegiul Naţional de  Informatică „Tudor Vianu”, Colegiul Naţional „Sfântul Sava” şi Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”.

Cinci elevi au intrat la liceele bucureştene cu media 9,99 şi doi cu 9,98.

ADMITERE LICEU 2014 EDU.RO. Rezultatele au fost publicate pe EDU.RO, iar marţi acestea vor fi afişate şi la şcolile de provenienţă ale elevilor. În ultimii doi ani, repartizarea computerizată s-a făcut mai devreme cu o zi faţă data anunţată oficial de minister.

VEZI, pe EDU.RO, lista liceelor pe judeţe

După ce vor afla la ce liceu vor merge în următorii patru ani, elevii îşi pot depune dosarele de înscriere în perioada 17-25 iulie. A doua etapă a admiterii la liceu 2014 începe pe 17 iulie.

ADMITERE LICEU 2014 EDU.RO: Cum să ajungi la liceul dorit după REPARTIZARE COMPUTERIZATA 2014

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2014, ADMITERE LICEU 2014. Înscrierea în clasa a IX-a, la învăţământul de zi, a absolvenţilor de gimnaziu (cu excepţia celor care candidează pentru licee/clase pentru care se susţin probe de aptitudini, a celor care solicită înscrierea în învăţământul special şi a celor care candidează pe locurile speciale pentru romi), se face prin repartizare computerizată, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, în baza opţiunii candidatului pentru filiera, profilul, specializarea sau domeniul respectiv şi în limita locurilor aprobate, prin planul de şcolarizare, pentru unităţile şcolare finanţate de la bugetul de stat.

ADMITERE LICEU 2014 EDU.RO: Cum se calculează media de admitere

ADMITERE LICEU 2014: Începând din 2014, în calcularea mediei de admitere în liceu, media de la evaluarea naţională va reprezenta 75 la sută, faţă de 50 la sută în anii trecuţi, scăzând astfel la 25 la sută ponderea notelor din ciclul gimnazial.