ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizată conform edu.ro. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii

ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizată conform edu.ro. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii. Anunţ important al edu.ro cu privire la repartizarea computerizată a elevilor care au trecut de Evaluarea Naţională şi acum vor să se înscrie la liceu.

11 iul. 2019, 08:16
ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizată conform edu.ro. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii

ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizată conform edu.ro. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii.

Media de admitere, in baza careia se va face inscrierea la liceu a absolventilor clasei a VIII-a, se calculeaza ca medie ponderata intre media generala obtinuta la examenul de evaluare nationala, care are o pondere de 80%, si media generala de absolvire a claselor V-VIII, care are o pondere de 20% in calculul mediei de admitere.

ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizată conform edu.ro. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii. Formula de calcul a mediei de admitere la liceu 2019:

MA = 0,2 x ABS + 0,8 x EN

MA = media de admitere;

ABS = media generala de absolvire a claselor V-VIII;

EN = media generala obtinuta la examenul de evaluare nationala, clasa a VIII-a.

Iată CALENDARUL complet al ADMITERII la LICEU în 2019.

Câte locuri sunt disponibile la Universitatea Bucureşti pentru admiterea în anul 2019 – 2020 

10 iulie 2019 Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetene / a municipiului Bucuresti vor verifica, corecta si ulterior transmite baza de date catre comisia nationala.

10 – 11 iulie 2019 Corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor in aplicatia informatica centralizata .

12 iulie 2019 Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor claselor a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2019 – 2020.

12 iulie 2019 Afisarea rezultatelor candidatilor repartizati in invatamantul liceal de stat.

ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizată conform edu.ro. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii.  Unitatile de invatamant gimnazial vor afisa listele cu absolventii repartizati din scolile respective si lista cu locurile neocupate din unitatile de invatamant liceal de stat din judet/municipiul Bucuresti.

15 – 18 iulie 2019 Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care au fost repartizati candidatii.

18 iulie 2019 Unitatile invatamantului liceal de stat vor transmite situatia locurilor ramase libere in urma neinscrierii candidatilor admisi in aceasta etapa de admitere.

19, 22 si 23 iulie 2019 Comisia judeteana de admitere va rezolva situatiile speciale aparute dupa etapa de repartizare computerizata, repartizarea candidatilor care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen, a candidatilor care nu au participat si a celor care au participat, dar nu au fost repartizati in etapa repartizarii computerizate.

ADMITERE LICEU 2019. Repartizarea computerizată conform edu.ro. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii. 


loading...