ADMITERE LICEU 2020. Înscrierea se va face online

ADMITERE LICEU 2020. Potrivit unei propuneri a Ministerului Educaţiei şi Cercetării, anul acesta înscrierea la liceu se va face online. 

06 mai 2020, 13:17
ADMITERE LICEU 2020. Înscrierea se va face online

Ministerul Educației și Cercetării va face modificări privind organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2020-2021.

Completarea opțiunilor în fișele de înscriere pot fi realizate în unitatea de învățământ sau prin mijloace electronice de comunicare: telefon, email, videoconferință etc.

Absolvenții clasei a VIII-a din seria curentă și din seriile anterioare, internați în spital sau aflați în izolare, respectiv carantină, în contextul epidemiologic de infectare cu virusul COVID – 19 și care, din această cauză, nu au putut participa la etapele de admitere prevăzute în Calendarul admiterii pentru învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2020-2021, sunt repartizați, de către inspectoratul școlar, prin comisia de admitere judeţeană/a municipiului Bucureşti, în intervalul 24 august 2020 – până la data începerii cursurilor anului școlar 2020-2021, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, pe locuri suplimentare în clasele deja constituite în învățământul liceal, pentru absolvenții care au susținut Evaluarea națională, respectiv pe locurile rămase libere, pentru absolvenții care nu au suținut Evaluarea națională, potrivit observatornews.ro.

Citeşte şi Universitatea Tiffin, prima universitate 100% americană din România, şi-a adaptat condiţiile de admitere în contextul COVID-19